Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kaiser Chiefs a lansat o piesă nouă, "Falling Awake" - AUDIO

Kaiser Chiefs trec de la „Education, Education, Education & War”, un album clasat pe prima poziție în topul britanic, la un nou material discografic în 2015. Prima piesă dezvăluită de formație la început de an se numește "Falling Awake" și ar putea fi inclusă pe noul album Kaiser Chiefs.

Publicat

pe

Kaiser Chiefs
Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs dau politica pe iubire. După discul „Education, Education, Education & War”, al cărui titlu făcea referire la unul dintre discursurile lui Tony Blair, trupa britanică lansează o piesă de dragoste, pe care o consideră ”unicat”.

“"Falling Awake" a fost scrisă chiar la finalul sesiunii de înregistrări a ultimului album, „Education, Education, Education & War”. Poate fi considerată o piesă de dragoste, ceea ce pentru noi e oarecum unic, pentru că nu compunem astfel de melodii în mod normal“, a declarat solistul Ricky Wilson pentru PopMatters.

Noul single "Falling Awake" ar putea fi inclus pe următorul album Kaiser Chiefs, așteptat în 2015.

Kaiser Chiefs - "Falling Awake" (Official Audio)

Education, Education, Education & War”, lansat în martie 2014, a fost primul album Kaiser Chiefs înregistrat fără toboșarul Nick Hodgson, ce a părăsit trupa anul trecut. Pentru acest disc, formația a colaborat cu producătorul Ben H Allen III, piesele fiind înregistrate la The Maze Studio în Atlanta, Georgia. Discul s-a clasat pe prima poziție în topul albumelor din Marea Britanie.

Albumul precedent, „The Future Is Medieval”, a avut un succes comercial moderat, urcând până pe poziția a 10-a în clasamentul din UK și până pe 25 în Australia. Cel mai popular disc al trupei rămâne „Employment”, primul album Kaiser Chiefs. Discul s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare, aducând formației trei Brit Awards și un premiu NME pentru Best Album. Materialul include hiturile „I Predict a Riot”, „Oh My God” și „Everyday I Love You Less and Less”.

Comentează

Trending