Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jessie Ware a interpretat live la BBC un cover al piesei "Jealous" (Labrinth) - VIDEO

Jessie Ware a fost invitată recent la BBC Radio 1 Live Lounge, unde a interpretat un cover al piesei "Jealous", compuse de artistul britanic Labrinth. Momentul poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware │ FOTO: V Magazine

Jessie Ware a realizat un cover după o piesă a lui Labrinth, "Jealous". Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album al artistului britanic de muzică R&B, cunoscut pentru hitul "Beneath Your Beautiful" featuring Emeli Sandé. "Jealous" este, conform descrierii cântărețului, o piesă compusă pentru unul dintre părinții săi, ce a părăsit familia când acesta avea doar 4 ani.

Noua versiune a piesei a fost interpretată recent la BBC Radio 1. Momentul poate fi urmărit mai jos.

Jessie Ware - "Jealous" (cover Labrinth) - Live la BBC Radio 1

Jessie Ware a lansat anul trecut albumul „Tough Love”, de pe care au fost extrase single-urile "Say You Love Me", "Tough Love" și "You and I (Forever)".

Tracklist Jessie Ware – „Tough Love”:

  1. ‘Tough Love’
  2. ‘You & I (Forever)’
  3. ‘Cruel’
  4. ‘Say You Love Me’
  5. ‘Sweetest Song’
  6. ‘Kind Of… Sometimes… Maybe’
  7. ‘Want Your Feeling’
  8. ‘Pieces’
  9. ‘Keep On Lying’
  10. ‘Champagne Kisses’
  11. ‘Desire’

+ Deluxe Version:

  1. All On You
  2. Share It All
  3. The Way We Are
  4. Midnight Caller

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat „Devotion”, Jessie „a dat glasul” proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa „Wildest Moments”, lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut „Devotion” a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Comentează

Trending