Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Grammy 2015: Sam Smith, Pharrell Williams și John Legend vor cânta în cadrul galei

Gala Premiilor Grammy 2015 va oferi publicului momente live memorabile. Organizatorii evenimentului au confirmat prezența unui număr impresionant de artiști ce vor susține prestații în cadrul galei. Alături de AC/DC și Madonna, anunțați în urmă cu puțin timp, vor urca pe scenă și Sam Smith, John Legend, Usher, Pharrell Williams și Miranda Lambert.
Pharrell Williams / Sam Smith / John Legend

Pharrell Williams / Sam Smith / John Legend

Gala Premiilor Grammy 2015 va găzdui un număr impresionant de momente live. După AC/DC, Madonna, Ed Sheeran și Ariana Grande, a căror prezență la eveniment a fost recent confirmată, organizatorii continuă să anunțe noi artiști ce vor urca pe scena de la Staples Center.

Pe lista celor mai recente nume confirmate se află Sam Smith, Pharrell Williams, Usher, John Legend și cântăreața de muzică country Miranda Lambert. Pentru Sam Smith, ce este nominalizat în 6 categorii (Record Of The Year, Song Of The Year, Best Pop Solo Performance, Album Of The Year, Best Pop Vocal Album și Best New Artist), participarea la evenimentul de pe 8 februarie va fi, cu siguranță, un moment emoționant, aceasta fiind prima sa prestație la o gală Grammy.

Sam Smith: "Stay With Me" ([email protected])

John Legend va cânta împreună cu rapper-ul Common piesa "Glory", nominalizată la Oscar pentru Best Original Song.  Artistul R&B, ce are 9 premii Grammy în palmares, este nominalizat și anul acesta în 2 categorii.

Pe 10 februarie, organizatorii Grammy au anunțat un alt eveniment, ce va figura sub emblema: "Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life — An All-Star GRAMMY Salute". În cadrul show-ului, ce va ține aproximativ 2 ore, Chris Martin, Ed Sheeran, Usher, Janelle Monáe și Willie Nelson vor susține prestații tribut, dedicate lui Stevie Wonder. Lista artiștilor ce vor contribui la acest moment special va fi completată în perioada următoare.

"Stevie Wonder este o legendă și sunt extrem de onorat să particip la acest eveniment special", a declarat Ed Sheeran, tânărul artist fiind nominalizat anul acesta pentru 3 premii Grammy.

Citește mai multe despre Chris MartinEd SheeranJohn LegendPharrell WilliamsSam SmithUsher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana va susține un nou turneu național în 2015

Loredana va porni pe 23 februarie în turneul național "Reveria", ce va cuprinde 16 concerte în 14 orașe din țară...

Închide