Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Grammy 2015: Sam Smith, Pharrell Williams și John Legend vor cânta în cadrul galei

Gala Premiilor Grammy 2015 va oferi publicului momente live memorabile. Organizatorii evenimentului au confirmat prezența unui număr impresionant de artiști ce vor susține prestații în cadrul galei. Alături de AC/DC și Madonna, anunțați în urmă cu puțin timp, vor urca pe scenă și Sam Smith, John Legend, Usher, Pharrell Williams și Miranda Lambert.
Pharrell Williams / Sam Smith / John Legend

Pharrell Williams / Sam Smith / John Legend

Gala Premiilor Grammy 2015 va găzdui un număr impresionant de momente live. După AC/DC, Madonna, Ed Sheeran și Ariana Grande, a căror prezență la eveniment a fost recent confirmată, organizatorii continuă să anunțe noi artiști ce vor urca pe scena de la Staples Center.

Pe lista celor mai recente nume confirmate se află Sam Smith, Pharrell Williams, Usher, John Legend și cântăreața de muzică country Miranda Lambert. Pentru Sam Smith, ce este nominalizat în 6 categorii (Record Of The Year, Song Of The Year, Best Pop Solo Performance, Album Of The Year, Best Pop Vocal Album și Best New Artist), participarea la evenimentul de pe 8 februarie va fi, cu siguranță, un moment emoționant, aceasta fiind prima sa prestație la o gală Grammy.

Sam Smith: "Stay With Me" ([email protected])

John Legend va cânta împreună cu rapper-ul Common piesa "Glory", nominalizată la Oscar pentru Best Original Song.  Artistul R&B, ce are 9 premii Grammy în palmares, este nominalizat și anul acesta în 2 categorii.

Pe 10 februarie, organizatorii Grammy au anunțat un alt eveniment, ce va figura sub emblema: "Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life — An All-Star GRAMMY Salute". În cadrul show-ului, ce va ține aproximativ 2 ore, Chris Martin, Ed Sheeran, Usher, Janelle Monáe și Willie Nelson vor susține prestații tribut, dedicate lui Stevie Wonder. Lista artiștilor ce vor contribui la acest moment special va fi completată în perioada următoare.

"Stevie Wonder este o legendă și sunt extrem de onorat să particip la acest eveniment special", a declarat Ed Sheeran, tânărul artist fiind nominalizat anul acesta pentru 3 premii Grammy.

Citește mai multe despre Chris MartinEd SheeranJohn LegendPharrell WilliamsSam SmithUsher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana va susține un nou turneu național în 2015

Loredana va porni pe 23 februarie în turneul național "Reveria", ce va cuprinde 16 concerte în 14 orașe din țară...

Închide