Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Ed Sheeran își va spune povestea la "VH1's Storytellers"

Ed Sheeran va deschide pe 24 ianuarie un nou sezon al seriei ”VH1 Storytellers”, după o pauză de 3 ani de la difuzarea ultimului episod. În cadrul emisiunii TV inaugurate în 1996 de Ray Davies și-au spus povestea muzicieni de prestigiu precum Elton John, Robert Plant, Rod Stewart și David Bowie.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran, cântărețul britanic ajuns în fruntea clasamentelor cu albumul ”X”, își va spune povestea în cadrul unui show difuzat de VH1. Sheeran va concerta la Whelan's în Dublin, evenimentul oferindu-i prilejul de a dezvălui fanilor semnificații ale versurilor sale și sursele de inspirație pentru compoziții ce i-au deschis noi orizonturi în muzică.

Locația concertului a fost aleasă de tânărul artist, Whelan's amintindu-i de începuturi. Aici, Ed l-a auzit cântând live pentru prima oară pe Damien Rice.

"E grozav că mă pot întoarce să cânt într-un locație care înseamnă atât de mult pentru mine. Cred că aveam 11 sau 12 ani când l-am văzut pe Damien Rice cântând la Whelan's, iar acea noapte mi-a schimbat viața complet. Timpul pe care mi l-a oferit după show, pentru a vorbi cu mine, m-a făcut să văd lucrurile diferit. Sper să pot inspira și eu pe cineva așa cum a făcut-o el atunci", a povestit Ed Sheeran pentru Revista Rolling Stone.

Damien Rice - "The Blower's Daughter"

Pentru prima oară în istoria emisiunii "VH1's Storytellers", show-ul va fi transmis live la TV. Concertul lui Ed Sheeran va fi unul mult mai intim decât cele susținute de artist în ultima perioadă (Bridgestone Arena, The O₂ Arena London, Air Canada Centre), capacitatea locației din Dublin fiind de aproximativ 450 de persoane.

Ed Sheeran a înregistrat în 2014 un record de streaming-uri pe Spotify cu albumul ”X”. Cel de-al doilea disc din cariera cântărețului britanic a fost ascultat prin intermediul acestui serviciu de peste 430 de milioane de persoane. Materialul discografic s-a plasat, de asemenea, pe prima poziție în UK Albums Chart și US Billboard 200, aducându-i și două nominalizări la Premiile Grammy 2015, la categoriile Best Pop Vocal Album și Album of the Year. Piesa preferată a lui Ed Sheeran de pe acest disc este ”Thinking Out Loud”, single ajuns Number One.

Ed Sheeran - "Thinking Out Loud"

Mai multe despre evoluția carierei lui Ed Sheeran puteți afla și din articolul nostru de la JOINewArtist, disponibil mai jos.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia și Jessie Ware, pe albumul "Fifty Shades of Grey Soundtracks" - TRACKLIST

Tracklistul albumului "Fifty Shades of Grey" (Original Motion Picture Soundtrack) a fost dezvăluit. Discul, ce va fi lansat pe piață...

Închide