Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Duete Grammy 2015: Hozier & Annie Lennox, Adam Levine & Gwen Stefani

Gala Premiilor Grammy 2015 va găzdui o serie de duete memorabile, ce vor sta sub emblema ”artiști consacrați & artiști ai noii generații”. Astfel, Hozier va cânta cu Annie Lennox, Adam Levine cu Gwen Stefani, Lady Gaga va veni la braț cu Tony Bennett, iar Jessie J îl va avea alături pe Tom Jones.
Annie Lennox & Hozier / Adam Levine & Gwen Stefani

Annie Lennox & Hozier / Adam Levine & Gwen Stefani

Gala Premiilor Grammy 2015 va găzdui un număr impresionant de momente live. După AC/DC, Madonna, Ed Sheeran, Ariana Grande, Sam Smith, Pharrell Williams, Usher și John Legend, organizatorii continuă să anunțe noi artiști ce vor urca pe scena de la Staples Center.

Din seria Duete Grammy 2015vor face parte Hozier & Annie Lennox, Adam Levine & Gwen StefaniLady Gaga & Tony Bennett și Jessie J & Tom Jones. Colaborările, mai mult sau mai puțin previzibile, poartă emblema Grammy, așa cum detaliat explică președintele Recording Academy.

"De-a lungul anilor, Gala Premiilor Grammy a adus pe aceeași scenă atât personalități legendare ale muzicii, cât și artiști debutanți, oferind publicului prestații remarcabile, demne de un astfel de eveniment. Ediția de anul acesta nu va face excepție, promisiunea noastră de a îmbina universuri și genuri muzicale diferite și de a crea noi orizonturi creative rămânând neschimbată. Colaborările muzicale au devenit o emblemă a Premiilor Grammy, partea cea mai bună fiind faptul că mulți dintre artiști ne sugerează chiar ei duete. Sunt extrem de entuziasmat de segmentele speciale ale galei și credeți-mă că se va vorbi despre asta multă vreme de acum înainte", a declarat președintele Recording Academy, Neil Portnow.

Pentru Hozier, duetul cu Annie Lennox de la Grammy va marca prima sa apariție pe scena unui astfel de eveniment. Momentul va fi, cu siguranță, emoționant, gala de pe 8 februarie fiind, de altfel, extrem de importantă pentru tânărul artist irlandez. Single-ul său de debut, ”Take Me To Church”, este nominalizat la Piesa Anului.

Citește mai multe despre Adam LevineAnnie LennoxGwen StefaniHozierJessie JLady GagaTom JonesTony Bennett
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În dulcele stil folk, trialoguri cu Mircea Baniciu, Nicu Alifantis și Doru Ionescu

Prima ediție din anul 2015 a Trialogurilor la ARCUB are loc joi, 12 februarie, la Ceainăria ARCUB. Sub motto-ul „În...

Închide