Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Directia 5 va lansa în martie un album de colecție

Direcția 5 și-a amânat concertul de la Cinema Patria din 14 februarie pentru data de 22 martie 2015. Cu acest prilej, formația intenționează să lanseze un album de colecție cu cântece de dragoste și un nou single. 

Cristi Enache - Concert Direcția 5 la Sala Palatului - 30 octombrie 2013

Concertul programat inițial de Valentine's Day se transformă astfel într-un eveniment de lansare a noului material. Direcția 5 va reveni cu informații suplimentare despre disc și despre viitorul single.

Prețurile biletelor pentru concertul Direcția 5 sunt de 110 lei (la balcon) și 150 lei (la parter). Biletele cumpărate pentru concertul de pe 14 februarie își vor păstra valabilitatea pentru spectacolul de pe 22 martie 2015. În cazul în care cumpărătorii doresc să-și recupereze contravaloarea biletelor, ei trebuie să se adreseze punctelor de vânzare începând cu data de 26 ianuarie.

Cel mai recent album Direcția 5 este “Rock’n Roll, Baby”, lansat tot cu prilejul unui concert, la Sala Palatului pe 31 octombrie 2014. De pe acest disc a fost extras single-ul ajuns hit “Forever Love”, colaborarea cu Lidia Buble. În cei 21 de ani de activitate, formația Direcția 5 a lansat 24 de materiale discografice.

Videoclip oficial: directia 5 feat. Lidia Buble – Forever love

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=z6WbAfb07ks&w=600]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Direcția 5
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shift colaborează cu Andra pentru melodia “Avioane de hârtie” - VIDEO

Shift continuă șirul colaborărilor ce l-au consacrat cu Andra. Noul single se numește “Avioane de hartie” și va fi lansat împreună cu un...

Închide