Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Thomas Anders - Anulat: Banii pe bilete pot fi recuperați sau redirecționați

Thomas Anders - fost membru Modern Talking, nu va mai concerta anul acesta în România. Artistul urma să cânte la Sala Palatului din București pe 24 Ianuarie 2015, însă din cauza unor probleme contractuale, organizatorii au fost nevoiți să anuleze concertul. Cei care și-au achiziționat bilete își pot recupera banii până pe data de 5 martie 2015 sau pot schimba biletul cu un altul din gama celor aflate în vânzare pe Biletoo.ro.

Publicat

pe

Thomas Anders
Thomas Anders

Persoanele care deja au achiziționat bilete pentru concertul Thomas Anders de la Bucuresti au la dispoziție două variante: recuperarea banilor pe bilete, sau schimbarea acestora cu bilete la alte concerte aflate la vânzare pe www.biletoo.ro. Opțiuni pentru cea de-a doua variantă ar fi concertul Toto Cutugno sau spectacole și piese de teatru precum Dan Puric - One Man Show / Suflet Romanesc, Caramitru - Malaele, Cate-n Luna Si In Stele, Leul Desertului, Take, Ianke si Cadir, In Memoriam Gica Petrescu, etc...

Recuperează-ți banii

Cei ce aleg să primească banii înapoi, trebuie să se adreseze site-ului/să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziționat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând prețul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpăratorul îl poate prezenta ca fiind intact și valid. Perioada în care cei ce și-au achiziționat bilete își pot recupera banii este: 5 Ianuarie 2015 – 5 martie 2015.

Schimbă biletul

Cei ce au achiziționat bilete de pe www.biletoo.ro și aleg să schimbe biletul pentru concertul Thomas Anders cu un alt bilet, trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) și să prezinte biletul intact și valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară.

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteți afla și trimițând un mail la adresa [email protected] .

Cântărețul, compozitorul și producătorul Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung, s-a născut pe 1 martie 1963 la Koblenz în Germania. Anders a făcut parte din celebrul duo german Modern Talking, cu care a cucerit topurile internaționale. Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania și a avut nenumărate single-uri ce au ajuns în top cinci în multe țări, influențând major istoria muzicii de după anii ‘80. Trupa a vândut peste 75 de milioane de albume în numai trei ani.

Comentează

Trending