Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Click, Uddi și Rapmaster ne transmit un mesaj "Sincer" - LYRIC VIDEO

Click a lansat în colaborare cu Uddi și Rapmaster o piesă nouă, intitulată "Sincer". Noul single va fi inclus pe LP-ul ”Trup si Suflet” al lui Click.
Click

Click

"Sincer" este o piesă ce aduce un mesaj puternic pe ritmuri de hip-hop, pop și reggae. Colaborarea îi reunește pe Click, membru fondator al labelului Camuflaj Music, Uddi, un nume cu rezonanță în pop-reggae-ului românesc și Rapmaster, un rapper cu esență care a activat în trupa Re'Vers, alături de Vescan.

Cea mai bună descriere a activității lui Click ne-o oferă chiar rapper-ul:

”Ăsta mi-e scrisul...
Destinul mi-este visul
Împlinit căci am în suflet paradisul;
M-am rătăcit, dar am citit
Mai mult decât cuprinsul
Îndrăgostit de fiecare pagină devin mai fericit.” - Click

Uddi este un artist tânăr și talentat, care a colaborat cu artiști consacrați ai muzicii românesti, precum Delia (Ipotecat), What’s Up (Scumpa domnisoara) sau Randi (Prietena ta), iar muzica sa cu influențe reggae îi reflectă personalitatea amuzantă și electrizantă. Uddi este genul de artist care reușește să transmită publicului intensitatea și pasiunea cu care cântă.

Piesa "Sincer" va fi inclusă pe albumul de debut semnat Click, intitulat "Trup și Suflet", ce urmează a fi lansat în toamna lui 2015.

Click - "Sincer" (feat. Uddi & Rapmaster)

Citește mai multe despre ClickRapmasterUDDI (Dragoș Udilă)
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia - "Salted Wound" (soundtrack "Fifty Shades of Grey") - AUDIO

"Salted Wound", piesa compusă de Sia pentru coloana sonoră a filmului "Fifty Shades of Grey", a fost lansată oficial pe...

Închide