Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Christina Aguilera lucrează cu Pharrell Williams la un nou album

Christina Aguilera are planuri mari pentru 2015. După o perioadă de pauză, determinată de nașterea celui de-al doilea copil, artista a început să lucreze la un nou album, pe care vrea să îl lanseze în 2015. Proaspătul ei colaborator este Pharrell Williams, ce îi va fi din februarie și coleg în juriul The Voice USA.
Pharrell Williams / Christina Aguilera

Pharrell Williams / Christina Aguilera

”Bebeluș. Muzică nouă. Sezon nou The Voice. De-abia aștept noul an!”, scria Christina Aguilera pe Facebook la scurtă vreme de la nașterea fiicei sale, Summer Rain Rutler. Între timp, planurile pentru 2015 au început să prindă contur. Înregistrările pentru un nou album sunt în toi, în vreme ce sezonul 8 The Voice USA bate la ușă, primul episod urmând a fi difuzat pe 23 februarie.

Pentru noul disc, Aguilera l-a cooptat pe Pharrell Williams, ce în curând îi va fi coleg în juriul concursului de talente difuzat de NBC.

"În perioada sarcinii m-am întâlnit cu el (Pharrell Williams) și am discutat despre direcția noului album și despre muzică în general. El are o piesă care mie îmi place în mod special", a declarat Christina Aguilera pentru Extra TV.

Perioada de pauză a fost una benefică din punct de vedere creativ, artista mărturisind că este nerăbdătoare să înregistreze piese noi.

"Vreau să mă asigur că iau deciziile corecte și că noile piese sunt autentice. Sunt extrem de entuziasmată să mă reîntorc în studio pentru a mă dedica complet acestui album. Am scris și strâns foarte multe idei despre diferite pasaje emoționale ale experiențelor de anul trecut, așa încât sunt nerăbdătoare să le dau glas și să încep să înregistrez."

Christina Aguilera a lansat ultimul album în 2012. ”Lotus” a avut un succes moderat, plasându-se pe poziția a 7-a în US Billboard 200 și pe locul 28 în topul albumelor din UK. Pe de altă parte, colaborarea sa cu A Great Big World a ajuns Number One în topurile din SUA, Australia, Belgia și Canada.

A Great Big World & Christina Aguilera - "Say Something"

Citește mai multe despre Christina AguileraPharrell Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ella Eyre - "We Don't Have To Take Our Clothes Off" - AUDIO

Ella Eyre a lansat un nou single, intitulat "We Don't Have To Take Our Clothes Off". Piesa este un cover...

Închide