Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Bjork începe promovarea albumului "Vulnicura" cu "Stonemilker" - AUDIO

După recenta lansare a albumului "Vulnicura", Bjork menține fanii pe ”frecvențe melodramatice” lansând primul single. Piesa cu care artista islandeză începe promovarea noului disc este "Stonemilker", prima compoziție din tracklistul "Vulnicura".
Bjork

Bjork

După 4 ani de la apariția albumului ”Biophilia”, Bjork  a revenit cu cel de-al 9-lea material de studio, "Vulnicura". Așteptat pe piață în luna martie, discul a fost lansat cu aproape 2 luni mai devreme. Deși Bjork nu a specificat în anunțul de pe Facebook motivul acestei lansări neașteptate, cauza se pare că a fost apariția pe internet a albumului integral fără acordul artistei.

Primul single extras de pe noul album se numește "Stonemilker" și este una dintre cele 6 piese compuse de Bjork.

Bjork - "Stonemilker" - AUDIO

Producătorii The Haxan Cloak și Arca au făcut parte din echipa de creație, contribuind la înregistrarea celor 9 piese. De masterizare s-a ocupat Mandy Parnell.

Tracklist Björk - "Vulnicura":

  1. Stonemilker
  2. Lionsong
  3. History of Touches
  4. Black Lake
  5. Family
  6. Notget
  7. Atom Dance
  8. Mouth Mantra
  9. Quicksand

În luna martie va avea loc premiera unei expoziții retrospective despre muzica, arta și cariera lui Bjork. Museum of Modern Art (MoMA) din New York va găzdui această expoziție de pe 7 martie până pe 7 iunie 2015, publicul fiind invitat să descopere ”povestea carierei sale prin intermediul sunetului, a filmului, a artelor vizuale, a instrumentelor, a obiectelor simbolice, costumelor și prestațiilor”.

"Bjork este o artistă extraordinar de inovativă, ale cărei contribuții aduse muzicii, filmelor, modei și artei au avut un impact major asupra generației sale la nivel global. Această expoziție oferă vizitatorilor oportunitatea de a experimenta în mod direct munca sa creativă." - Directorul Museum of Modern Art

În cadrul expoziției vor fi prezentate și cele mai recente lucrări semnate de Bjork, astfel încât noi compoziții ar putea fi promovate cu acest prilej.

Citește mai multe despre Bjork
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Prodigy a lansat "The Day Is My Enemy", piesa ce dă titlul noului album - AUDIO

"The Day Is My Enemy", ne spun "The Godfathers of Rave", a.k.a. The Prodigy. Noul single este extras de pe...

Închide