Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Bjork lansează un nou album, "Vulnicura" - TRACKLIST

Bjork va lansa în martie 2015 un nou album, intitulat "Vulnicura". Pentru acest material, artista islandeză a colaborat cu Arca, producătorul aflat în spatele albumului ”Yeezus” al lui Kanye West.
Bjork

Bjork

După 4 ani de la apariția albumului ”Biophilia”, Bjork revine cu cel de-al 9-lea material de studio. Artista islandeză a denumit noul disc "Vulnicura", lăsând fanii să descifreze singuri semnificația acestui titlu.

Producătorii The Haxan Cloak și Arca au făcut parte din echipa de creație, contribuind la înregistrarea celor 9 piese. De masterizare s-a ocupat Mandy Parnell.

Tracklist Björk - "Vulnicura":

  1. Stonemilker
  2. Lionsong
  3. History of Touches
  4. Black Lake
  5. Family
  6. Notget
  7. Atom Dance
  8. Mouth Mantra
  9. Quicksand

6 piese dintre cele menționate sunt semnate de Bjork, 2 sunt compuse împreună cu Arca și una cu John Flynn. Creditele noilor melodii au fost dezvăluite de artistă.

"Vulnicura" va apărea pe piață în martie 2015, în aceeași perioadă urmând a avea premiera o expoziție retrospectivă despre muzica, arta și cariera lui Bjork. Museum of Modern Art (MoMA) din New York va găzdui această expoziție de pe 7 martie până pe 7 iunie 2015, publicul fiind invitat să descopere ”povestea carierei sale prin intermediul sunetului, a filmului, a artelor vizuale, a instrumentelor, a obiectelor simbolice, costumelor și prestațiilor”.

"Bjork este o artistă extraordinar de inovativă, ale cărei contribuții aduse muzicii, filmelor, modei și artei au avut un impact major asupra generației sale la nivel global. Această expoziție oferă vizitatorilor oportunitatea de a experimenta în mod direct munca sa creativă." - Directorul Museum of Modern Art

În cadrul expoziției vor fi prezentate și cele mai recente lucrări semnate de Bjork, astfel încât noi compoziții ar putea fi promovate cu acest prilej, chiar lansarea albumului "Vulnicura" putând avea loc la Museum of Modern Art.

Bjork - "Biophilia" Live (2014)

Citește mai multe despre Bjork
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelly Clarkson a lansat o piesă nouă, "Heartbeat Song" - AUDIO

Kelly Clarkson a dezvăluit piesa "Heartbeat Song", primul single de pe cel de-al 7-lea album de studio, aflat în lucru....

Închide