Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Adam Levine și Rita Ora vor cânta la Gala Premiilor Oscar 2015

Adam Levine și Rita Ora vor cânta la Gala Premiilor Oscar 2015 două piese nominalizate în categoria Best Original Song. Solistul Maroon 5 va interpreta piesa "Lost Stars", de pe coloana sonoră a filmului ”Begin Again”, iar Rita Ora va cânta ”Grateful”, piesa compusă de Diane Warren pentru pelicula ”Beyond the Lights”.

Publicat

pe

Rita Ora / Adam Levine
Rita Ora / Adam Levine

Chiar dacă nominalizările pentru Premiile Oscar 2015 le-au ocolit pe Lana Del Rey și Lorde, eliminând astfel șansa ca cele două să susțină prestații în cadrul galei, publicul va putea savura totuși două momente live din liga starurilor pop / pop-rock.

Adam Levine va interpreta în cadrul galei din februarie piesa ”Lost Stars”. Melodia compusă de Gregg Alexander și Danielle Brisebois este cântată de vocalistul Maroon 5 și în pelicula ”Begin Again”, Levine jucând în film rolul iubitului Keirei Knightley (Gretta).

”Deci....voi cânta la Premiile Oscar! Mulțumesc Academiei!”, a scris Adam Levine pe Twitter.

Adam Levine - "Lost Stars" (Begin Again) - LYRIC VIDEO

Rita Ora, ce se află pe un val de popularitate alimentat de curând și de statutul de jurat la The Voice UK, va cânta la Gala Premiilor Oscar piesa”Grateful”, compusă de Diane Warren pentru filmul ”Beyond the Lights”.

"Sunt extrem de entuziasmată să anunț că Academia m-a invitat să cânt la Premiile Oscar de pe 22 februarie!", a anunțat recent Rita Ora.

Tânăra artistă bitanică născută în Pristina jonglează cu muzica și cinematografia. După un album de debut clasat pe prima poziție în UK, Rita lucrează deja la cel de-al doilea material discografic, făcând parte, de asemenea, și din distribuția filmului ”Fifty Shades Of Grey”.

Rita Ora - "Grateful" (Beyond The Lights)

Gala Premiilor Grammy 2015 se va desfășura pe 22 februarie în Los Angeles. Evenimentul va fi transmis în direct și în România de Digi Film și Digi 24.

Trending