Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

AC/DC și Madonna vor cânta la Gala Premiilor Grammy 2015

AC/DC și Madonna vor încinge spiritele la Gala Premiilor Grammy 2015, într-un tandem rock-pop la cele mai înalte standarde. În cadrul evenimentului vor cânta, de asemenea, mai tinerii Ed Sheeran și Ariana Grande, alte nume urmând a fi anunțate în perioada următoare. Gala Premiilor Grammy va avea loc pe 8 februarie 2015 la Staples Center din Los Angeles.
AC/DC și Madonna vor cânta la Premiile Grammy 2015

AC/DC și Madonna vor cânta la Premiile Grammy 2015

Gala Premiilor Grammy 2015 va sta sub emblema unor nume cu greutate ale industriei muzicale. Veteranii hard-rock-ului, AC/DC, vor oferi publicului o porție sănătoasă de ”adrenalină cu distors”, în vreme ce Madonna va miza pe un show grandios cu accente pop, gândit până la ultimele detalii.

Pentru AC/DC, seara decernării premiilor Grammy va fi prilejul perfect de a reminti publicului de gustul clasic al rock-ului. Nu degeaba formația a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume. AC/DC este o forță, iar acest lucru se va vedea cu siguranță și la gala de pe 8 februarie. Fanii trupei se pot aștepta la o piesă de pe noul album ”Rock or Bust”, poziționat în fruntea clasamentelor din peste 10 țări.

AC/DC - ”Rock or Bust”

Madonna, ce a sugerat în nenumărate rânduri că nu va renunța curând la titlul de regină a muzicii pop, se va reinventa la Grammy încă o dată, promovând în cadrul evenimentului discul ”Rebel Heart”. Deși albumul nu a fost încă lansat, 6 piese au fost deja dezvăluite, acesta fiind modul prin care Madonna a contracarat o avalanșă de compoziții piratate.

”Da, acum sunt mai OK. Evident, nu sunt încântată de faptul că demo-uri nefinalizate sunt peste tot în lume, la dispoziția oricui pentru a fi ascultate, judecate, etc. În momentul în care am aflat ce s-a întâmplat am intrat în criză și ne-am petrecut timpul: A) Încercând să ne dăm seama cum au fost accesate acele fișiere private și B) Încercând să combatem acele apariții neautorizate prin lansarea unor piese finalizate asupra cărora oamenii să-și oprească atenția, renunțând astfel la acele demo-uri pe care nu ar fi trebuit să le asculte nimeni. Iar asta a condus la nopți nedormite”,povestea Madonna editorilor Billboard în decembrie 2014.

Din fericire, piesele lansate în avans au urcat până pe primele poziții din topuri. Agenda a fost regândită, momentan Madonna lucrând la videoclipul single-ului ”Living For Love” și, evident, la show-ul pentru Grammy.

Madonna - ”Living For Love”

La Gala Premiilor Grammy 2015 vor cânta și Ed Sheeran și Ariana Grande. Noi confirmări vor fi anunțate de organizatori în perioada următoare.

La ediția de anul trecut a galei, momentele artistice au fost oferite de Daft Punk alături de Pharrell Williams, Stevie Wonder și Nile Rodgers, Beyonce și Jay-Z, Metallica și Lang Lang.

Citește mai multe despre AC/DCMadonna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul George Enescu 2015: Abonamente în vânzare pe 15 ianuarie

Abonamentele pentru cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu (30 august – 20 septembrie 2015, București) vor fi...

Închide