Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

La doar 2 ani, un puști cântă la tobe un hit Foo Fighters - VIDEO

Jaxon este, probabil, cel mai cool puști de 2 ani de pe YouTube. Într-o competiție acerbă a drăgălășeniilor, în care bebelușii sunt admirați pentru cum gânguresc sau se joacă cu pisici, Jaxon intră în liga profesioniștilor. Puștiul nu doar că ascultă Foo Fighters, ci le și simte muzica, lucru demonstrat printr-o prestație la tobe impresionantă, considerându-i vârsta.
Cel mai cool pusti de 2 ani, cântând la tobe o piesă Foo Fighters

Cel mai cool pusti de 2 ani, cântând la tobe o piesă Foo Fighters

Pentru unii, alegerea unei profesii se dovedește a fi un calvar chiar și de la 20 de ani în sus. Alții par să știe ce domeniu li se potrivește încă de la 2 ani. Jaxon, spre exemplu, ar putea fi un baterist strălucit, dacă exersează în continuare cântatul la tobe.

Puștiul, ajuns cunoscut pe internet datorită clipului postat de tatăl său pe YouTube, ține ritmul piesei ”The Pretender” (Foo Fighters) impresionant de bine. Evident, nu poate fi comparat cu un toboșar profesionist, însă aptitudinile sale, la vârsta de 2 ani, sunt admirabile.

”Dacă sunteți îngrijorați de auzul lui...stați liniștiți, e un set de tobe electric, iar volumul e la un nivel acceptabil. Se aude foarte tare pe înregistrare doar pentru că boxele sunt foarte aproape de telefonul meu”, scrie tatăl lui Jaxon în descrierea clipului de pe YouTube.

Înregistrarea cu Jaxon cântând la tobe a strâns pe YouTube peste 150 de mii de vizualizări în mai puțin de 10 zile, devenind viral. Puștiul a fost, de asemenea, apreciat și încurajat de către cei care au urmărit clipul.

”Ce drăgut! Viitorul sună bine”, a comentat cineva în descrierea clipului, altineva mergând până la a exclama ”Puștiul va fi un star!”

Jaxon (2 ani) cântă la tobe ”The Pretender” (Foo Fighters)

Citește mai multe despre Foo Fighters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
UNTOLD Festival: 5000 de abonamente puse în vânzare

Organizatorii festivalului de la Cluj-Napoca au anunțat punerea în vânzarea a 5000 de abonamente în regim Early Bird. Acestea costă...

Închide