Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou Zdob și Zdub - "Lângă Codrii de Aramă" - LIVE VIDEO

Zdob și Zdub a lansat o nouă piesă, intitulată "Lângă Codrii de Aramă". Melodia este extrasă de pe albumul “Basta Mafia”, lansat în România anul trecut.

Publicat

pe

Zdob și Zdub

Noul single Zdob și Zdub, "Lângă Codrii de Aramă", fost compus de Mihai Gincu, iar versurile sunt semnate de Andrei Copot. Single-ul beneficiază și de un videoclip live, parte din concertul Xmas Symphony, susținut în decembrie 2013 la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău, alături de o orchestră simfonică. Pentru realizarea acestui spectacol, formatia a colaborat timp de trei luni cu maestrul Mark Oselschi.

Concertul va fi difuzat integral în România pe micile ecrane, pe Acasă TV (24 decembrie, ora 22:00, 25 decembrie, ora 14:00), Acasă Gold (1 ianuarie, ora ora 01:30 si ora 11:00), Pro Cinema (2 ianuarie, ora 11:00) si Pro TV Internațional (25 decembrie, ora 22:30, 26 decembrie, ora 05:00 si ora 15:30).

Albumul “Basta Mafia”, ce include piesa "Lângă Codrii de Aramă", conține 13 piese, printre care “Trece Vremea Omului”, “Nistru”, “Good Bye”, “F-S-S-O” şi “The Holy Fuel”, dar şi două bonus tracks. “Basta Mafia” a fost realizat în condiții de excepție, fiind înregistrat atât în Chișinău, la Cuibul Studio, dar și în Germania, la Headroomstudio Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner.

Cei șase artiști moldoveni își propun să susțină în curând astfel de concerte și în țara noastră. Mai mult decât atât, în martie 2015, Zdob si Zdub va sărbători, alături de fanii din România, 20 de ani de activitate, ocazie cu care trupa va organiza și un turneu național.

Zdob și Zdub - "Lângă Codrii de Aramă" - LIVE VIDEO

Trending