Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Single nou Zdob și Zdub - "Lângă Codrii de Aramă" - LIVE VIDEO

Zdob și Zdub a lansat o nouă piesă, intitulată "Lângă Codrii de Aramă". Melodia este extrasă de pe albumul “Basta Mafia”, lansat în România anul trecut.

Zdob și Zdub

Noul single Zdob și Zdub, "Lângă Codrii de Aramă", fost compus de Mihai Gincu, iar versurile sunt semnate de Andrei Copot. Single-ul beneficiază și de un videoclip live, parte din concertul Xmas Symphony, susținut în decembrie 2013 la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău, alături de o orchestră simfonică. Pentru realizarea acestui spectacol, formatia a colaborat timp de trei luni cu maestrul Mark Oselschi.

Concertul va fi difuzat integral în România pe micile ecrane, pe Acasă TV (24 decembrie, ora 22:00, 25 decembrie, ora 14:00), Acasă Gold (1 ianuarie, ora ora 01:30 si ora 11:00), Pro Cinema (2 ianuarie, ora 11:00) si Pro TV Internațional (25 decembrie, ora 22:30, 26 decembrie, ora 05:00 si ora 15:30).

Albumul “Basta Mafia”, ce include piesa "Lângă Codrii de Aramă", conține 13 piese, printre care “Trece Vremea Omului”, “Nistru”, “Good Bye”, “F-S-S-O” şi “The Holy Fuel”, dar şi două bonus tracks. “Basta Mafia” a fost realizat în condiții de excepție, fiind înregistrat atât în Chișinău, la Cuibul Studio, dar și în Germania, la Headroomstudio Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner.

Cei șase artiști moldoveni își propun să susțină în curând astfel de concerte și în țara noastră. Mai mult decât atât, în martie 2015, Zdob si Zdub va sărbători, alături de fanii din România, 20 de ani de activitate, ocazie cu care trupa va organiza și un turneu național.

Zdob și Zdub - "Lângă Codrii de Aramă" - LIVE VIDEO

Citește mai multe despre Zdob și Zdub
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams - "The Pilot" - LYRIC VIDEO

Robbie Williams a lansat un nou single, intitulat "The Pilot". Piesa este extrasă de pe albumul “Under The Radar Vol...

Închide