Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României: Tiberiu Albu - "Dream On", cel mai aplaudat live din istoria emisiunii - VIDEO

"Vocea României va fi rock!", a prezis Tudor Chirilă înainte de începerea sezonului 4. Deși mulți au ridicat atunci sprâncenele cu scepticism, fiind cunoscut faptul că muzica pop a dominat până acum concursul, după prestația lui Tiberiu Albu din sfertul de finală părerile au început să se schimbe. Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost aplaudat vineri seară minute în șir, fiind pentru prima dată în istoria emisiunii când antrenorii renunță la comentariile de după prestație, lăsând feedback-ul publicului să vorbească de la sine.

Publicat

pe

Tiberiu Albu cântând live ”Dream On” la Vocea României
Tiberiu Albu cântând live ”Dream On” la Vocea României

Sfertul de finală din sezonul 4 al emisiunii Vocea României a fost mai rock și mai antrenant ca niciodată datorită lui Tiberiu Albu. Coverul său după "Dream On" al celor de la Aerosmith a ridicat întreaga sală în picioare, aplauzele necontenite ținând loc de orice alte comentarii din partea antrenorilor.

Fără îndoială, momentul live al lui Tiberiu a fost punctul culminant al serii, drept dovadă tânărul fiind votat de public pentru a merge mai departe în concurs. Acesta îl va reprezenta pe Tudor Chirilă în semifinala de la Vocea României, fiind în competiție directă cu Ligia Hojda (colega de echipă) pentru un loc în finală.

Tiberiu Albu are 22 de ani și este student la Facultatea de Sport. Nu a luat niciodată lecții de muzică, talentul său fiind unul nativ. Cântă la chitară, genurile muzicale preferate fiind rock-ul, funk-ul, jazz-ul și blues-ul. Deși se descrie ca fiind ușor introvertit, atunci când se află pe scenă se transformă complet, reacția publicului fiind întotdeauna un declanșator de energie.

Tiberiu Albu - "Dream On" - Live la Vocea României

"Sunt pur şi simplu copleşit de mesajele voastre de susţinere şi vreau să vă mulţumesc din nou. Tudor a ales deja piesa pentru semifinală, deci de mâine voi începe repetiţiile. Sper să mă ridic la aşteptările voastre. The pressure is on :))", a declarat Tiberiu pe pagina de Facebook după prestația sa de vineri.

Vinerea viitoare, concurenții calificați vor lupta pentru un loc în finala de la Vocea României. Semifinala concursului va fi difuzată live la Pro TV pe 12 decembrie, de la 20:30.

Concurenți calificați în Semifinala Vocea României 2014:

Echipa Loredana:

  • Ilinca Băcilă
  • Maria Hojda

Echipa Tudor Chirilă:

  • Ligia Hojda
  • Tiberiu Albu

Echipa Smiley:

  • Gelu Graur
  • Aliona Munteanu (Moon)

Echipa Marius Moga:

  • Brigitta Balogh
  • Alexandra Dimitriu

Trending