Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Tony Bennett & Lady Gaga - "Winter Wonderland" - AUDIO

"Winter Wonderland", colindul compus în 1934 de Felix Bernard (muzica) și Richard B. Smith (versuri), are o nouă versiune, interpretată de Tony Bennett și Lady Gaga. Acesta este cadoul celor doi pentru toți fanii muzicii jazz.
Lady Gaga și Tony Bennett

Lady Gaga și Tony Bennett

Lady Gaga și Tony Bennett continuă colaborarea și după lansarea albumului “Cheek to Cheek” prin înregistrarea colindului "Winter Wonderland". Stilul jazz abordat și până acum rămâne neschimbat, doar tematica fiind ajustată sezonului de iarnă.

Albumul de duete “Cheek to Cheek”, lansat în septembrie, a debutat pe prima poziție în topurile US Billboard 200 și US Top Jazz Albums (Billboard), primind review-uri foarte bune din partea criticilor.

"Albumul “Cheek to Cheek” a fost rezultatul sincer al unei relații pe care eu și Tony am construit-o de-a lungul anilor. A fost foarte important pentru Tony ca acesta să fie un album jazz. În ceea ce mă privește, cânt jazz de când eram copil și am dorit cu adevărat să arăt latura autentică a acestui gen muzical. Am înregistrat un album de jazz clasic, dar care are și influențe moderne", a povestit Lady Gaga într-un interviu.

Discul “Cheek to Cheek” este o prelungire a colaborării din 2011, pentru piesa "The Lady Is a Tramp". Bennett s-a arătat atunci extrem de încântat de Lady Gaga, declarațiile sale la adresa artistei  fiind extrem de măgulitoare.

"Văd în Lady Gaga atingerea unui geniu în ce privește latura teatrală, este foarte creativă și productivă. Cred că pe măsură ce va trece timpul ar putea fi un Picasso al Americii. Nu m-ar mira dacă ar ajunge la fel de mare ca Elvis Presley. Este absolut genială în ceea ce face și prestațiile ei sunt magnifice. Știe, de asemenea, să cânte la pian. Văd lucruri grozave pentru ea în viitor."

Pornind de la această primă impresie, Tony Bennett a considerat că ar fi păcat să nu profite de oportunitatea unei colaborări mai extinse. "Odată ce ai o idee bună, trebuie să știi să o fructifici la maximul potențial", a mărturisit acesta.

Tracklist “Cheek to Cheek” - Lady Gaga și Tony Bennett

 1. "Anything Goes"
 2. "Cheek to Cheek"
 3. "Nature Boy"
 4. "I Can't Give You Anything but Love"
 5. "I Won't Dance"
 6. "Firefly"
 7. "Lush Life"
 8. "Sophisticated Lady"
 9. "Let's Face the Music and Dance"
 10. "But Beautiful"
 11. "It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing)"

Tony Bennett & Lady Gaga - "Winter Wonderland" - AUDIO

Citește mai multe despre Lady GagaTony Bennett
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hozier, "nerușinat de romantic" și intrigant de sincer - VIDEO

Hozier crede, ca și Son House, că singurul blues e cel dintre un bărbat și o femeie. Cu o listă...

Închide