Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Tom Odell - "Spending All My Christmas With You", live la BBC - VIDEO

Tom Odell a prezentat în cadrul emisiunii Live Lounge de la BBC Radio 1 noua lui piesă de Crăciun, "Spending All My Christmas With You". Melodia este compusă de artistul britanic special pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.
Concert Tom Odell la Summer Well 2014

Concert Tom Odell la Summer Well 2014 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

După coverul realizat după  o piesă de colecție din repertoriul The Beatles, Real Love, Tom Odell revine cu o nouă compoziție dedicată Crăciunului, de această dată semnată de el. Noul single single al artistului britanic se numește "Spending All My Christmas With You (Next Year)" și a fost interpretat live la BBC Radio 1. Momentul poate fi urmărit mai jos.

Tom Odell - "Spending All My Christmas With You (Next Year)"

Tom Odell, pe care vi l-am prezentat și la JoinNewArtist, este un muzician britanic în vârstă de 24 de ani, care a impresionat prin baladele sale indie pop. Albumul de debut “Long Way Down” a fost lansat în iunie 2013, intrând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia. Pentru acest disc, Tom Odell a lucrat cu producătorul Dan Grech-Marguerat.

Într-un interviu pentru Hungertv, artistul a mărturisit că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele lui sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite.

Pur și simplu scriu despre lucruri pe care le simt. Am descoperit că scriu piese mult mai bune dacă sunt onest, așa încât scriu despre ceea ce trăiesc. Poate deveni un pic ciudat atunci când prietenii sau fostele iubite se regăsesc în piese. Dar este incredibil că poți să faci asta. Cred că se numește “licență artistică” – Tom Odell.

Citește mai multe despre Tom Odell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariza revine în România în martie 2015

Mariza, ”noua regină a muzicii fado”, va concerta din nou în România pe 24 martie 2015. Evenimentul va avea loc...

Închide