Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Maria Buză a câștigat cel de-al 6-lea sezon Te cunosc de undeva!

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de divertisment "Te cunosc de undeva!" s-a încheiat odată cu finala de pe 20 decembrie 2014. Maria Buză a câștigat concursul cu transformarea în Ioana Radu. Ceilalți patru finaliști au fost Lora, Jorge, Pepe și Rona Hartner. Urmărește transformările în înregistrările video.

Publicat

pe

Maria Buză a câștigat finala Te cunosc de undeva - sezon 6 (în rolul Ioanei Radu alături de Nelu Ploiesteanu)
Maria Buză a câștigat finala Te cunosc de undeva - sezon 6 (în rolul Ioanei Radu alături de Nelu Ploiesteanu)

Luptă finală a sezonului al șaselea de la "Te cunosc de undeva!" s-a dat între Maria Buză, Lora, Rona Hartner, Pepe și Jorge. Rolurile au implicat interpretarea unor melodii românești de petrecere, personajele fiind Ioana Radu, Romica Puceanu, Loredana Groza, Gică Petrescu, respectiv Matilda Pascal Cojocărița.

Câștigătoarea finalei, Maria Buză în rolul Ioanei Radu a cântat în duet cu Nelul Ploieșteanu melodia "Dealu-i deal și valea-i vale" (transformarea putând fi urmărită mai jos). În acest sezon, actrița a avut transformări precum: Anna Vissi, Elena Cârstea, Nelu Vlad, Irina Loghin și Gene Kelly.

VIDEO: Maria Buză în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

În cadrul emisiunii finale a fost premiat și cel mai bun rol in travesti. Titlul i-a revenit lui Jorge care a interpretat personajul Matilda Pascal Cojocărița, cântând alături de Mirela Boureanu Vaida piesa "În noaptea asta toată lumea e a mea".

Jorge (Matilda Pascal Cojocoriţa) și Mirela Boureanu Vaida în finala Te cunosc de undeva

Jorge (Matilda Pascal Cojocoriţa) și Mirela Boureanu Vaida în finala Te cunosc de undeva

Pe parcursul sezonului, cântărețul a avut alte 4 transformări în femeie: Elena Gheorghe, Beyonce, INNA, Anda Adam. Jorge s-a transformat și în Freddie Mercury și Alex Velea.

VIDEO: Jorge în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

În acest sezon, Lora a jucat rolurile lui Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Bruno Mars, Amy Winehouse, Pepe, Mihaela Runceanu, Lauryn Hill, terminând finala în pielea Romicăi Puceanu. Momentul cu muzică de petrecere "Răpirea din Serai" a fost realizat alături de Cornelia Catanga și un taraf.

VIDEO: Lora în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

A fost pe rând Maria Lătărețu, Jordy, Lora, Marian Nistor, LMFAO, Dolores O'Riordan, Gaby - El General și Luciano Pavarotti. În cadrul finalei, de sub machiajul convingător, Pepe i-a redat viață lui Gică Petrescu. A cântat "Ionel, Ionelule" împreună cu Maria Cârneci.

VIDEO: Pepe în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

Rona Hartner a impresionat cu rolurile sale pe parcursul sezonului 2014. Ea a pus în scenă transformări precum: Aretha Franklin, Mireille Mathieu, Margareta Clipa, Andreea Bălan, Mory Kanteși Adrian Copilul Minune. În finală a fost Loredana Groza și a cântat "Sanie cu zurgălăi", fiind acompaniată la tobe de Ovidiu Lipan Țăndărică.

VIDEO: Rona Hartner în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

Pe lângă cei patru finaliști, cel de-al șaselea sezon "Te cunosc de undeva!" i-a adus în fața provocărilor și pe CRBL, Anda Adam, Florin Ristei. Cei trei nu s-au transformat în personaje, ci au interpretat colaje de piese cunoscute alături de câte un membru al juriului: CRBL cu Ozana Barabancea, Anda Adam cu Aurelian Temișan și Florin Ristei cu Andreea Bălan.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!", show-ul transformărilor totale, le pregăteşte telespectatorilor un sezon în mare formă, ce va putea fi urmărit în această primăvară pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii "Te cunosc de undeva!"
Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii "Te cunosc de undeva!" │ FOTO: Antena 1

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1. Show-ul transformărilor totale le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu foarte multe surprize. Opt cupluri de artişti, unul şi unul, au spus "Da" spectaculosului show al transformărilor.

"Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon <<Te cunosc de undeva!>>, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!", a declarat prezentatoarea Alina Puşcaş.

La rândul lui Pepe dezvăluie:

"Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!".

Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Emilian și WRS. Alături de aceștia, în finală au ajuns și cuplurile Liviu Teodorescu şi Jo, Connect-R şi Shift, Emi şi Cuza.

După marea finală a celui de-al 18-lea sezon "Te cunosc de undeva!", emisiunea a revenit pe micile ecrane cu o ediție specială, ce a avut loc în Ajunul Crăciunului.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ce vedete sunt invitate în prima ediție a emisiunii "Nu te supăra, frate!"

Emisiunea "Nu te supăra, frate!" debutează astăzi pe Antena 1, iar formatul are câteva surprize pentru telespectatori. Printre acestea, se numără și o serie de vedete ce vor participa ca invitați speciali. Detalii în articol.

Publicat

pe

Pepe - emisiune "Nu te supăra, frate!"
Pepe - emisiune "Nu te supăra, frate!" │ FOTO: Antena 1

Începând de astăzi, Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă al românilor, "Nu te supăra, frate!", un nou format tv inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. Emisiunea difuzată live în fiecare miercuri, joi şi vineri de la ora 17:00, va fi prezentată de Pepe, iar lui i se va alătura, în calitate de co-prezentator magicianul Robert Tudor.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii "Nu te supăra, frate!" şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

În timpul premierei show-ului de la Antena 1, zarurile vor fi aruncate de Irina şi Răzvan Fodor, câştigătorii "Te cunosc de undeva!" -  Wrs şi Emilian, Cristi Iacob şi Ana-Maria Ababei.

Emisiunea vine și cu o provocare pentru telespectatori. În fiecare miercuri, joi şi vineri, în intervalul de difuzare al emisiunii, aceştia vor putea participa, la rândul lor, la joc, din faţa televizoarelor, alături de vedetele invitate.

Tot ce trebuie să facă este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro , în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 - 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt. Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Pepe prezintă "Nu te supăra, frate!", o nouă emisiune pe Antena 1

Începând din 18 ianuarie, Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă al românilor - "Nu te supăra, frate!" - un nou format tv inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Pepe - emisiune "Nu te supăra, frate!"
Pepe - emisiune "Nu te supăra, frate!" │ FOTO: Antena 1

Emisiunea va fi difuzată live în fiecare miercuri, joi şi vineri de la ora 17:00, și va fi prezentată de Pepe. Lui i se va alătura, în calitate de co-prezentator, magicianul Robert Tudor.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii "Nu te supăra, frate!" şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

"La finalul anului, am primit şi eu, ca toţi colegii mei, pionul-invitaţie pe care scria doar <<Ai toate calităţile de care avem nevoie la Nu te supăra, frate!>>. Ştiind doar jocul, pe care îl ştiu de când eram copil şi cu care, de altfel, am crescut, mi-am spus că voi participa cu mare drag în calitate de invitat în cadrul acestui proiect frumos. A urmat apoi propunerea de a fi gazda acestei emisiuni, lucru care m-a bucurat tare, pentru că dacă eu aş fi inventat un joc pe care să îl prezint la tv, ăsta ar fi fost, cu siguranţă. Nu ştiu cum am fost ales, dar mi se pare că mi se potriveşte într-un mare fel formatul! Eu, când sunt alături de prieteni, printre care sigur că se numără şi foarte mulţi artişti, sunt cel care dă startul distracţiei, care organizează jocurile, care dă pedepsele; îmi place foarte mult să mă implic şi nu mă dau în lături de la nimic! Aşa că, nu te supăra, frate, dar eu sunt mai potrivit pentru acest proiect!", a declarat Pepe.

La fel de încântat de propunere a fost și magicianul Robert Tudor, acesta comentând:

"Am acceptat fără să stau pe gânduri provocarea <<Nu te supăra, frate!>> pentru că îmi doream foarte mult şi de multă vreme să prezint jocuri. Anul trecut, când emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani se filma la mare, mi-am exprimat dorinţa de a prezenta eu jocurile. Am şi vorbit cu producătorii emisiunii despre asta: <<Vă rog, aş putea să prezint eu jocurile? Ştiţi, eu am prezentat şi balul bobocilor, am şi experienţă în emisiuni live…>>, dar mi-au spus că nu e momentul, că e bine şi mai ales suficient ceea ce fac! M-au chemat după ceva luni în birou, de am crezut că am greşit cu ceva, şi mi-au spus: <Ţii minte cand ne-ai spus că vrei să prezinţi jocuri? Credem că a sosit momentul: Nu te supăra, frate! Le-am zis şi eu <<Nu mă supăr, dar nu înţeleg!>>. Cam aşa am primit propunerea. Ce va urma….vedeţi din 18 ianuarie, la Antena 1!".

Citește în continuare

Trending