Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Maria Buză a câștigat cel de-al 6-lea sezon Te cunosc de undeva!

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de divertisment "Te cunosc de undeva!" s-a încheiat odată cu finala de pe 20 decembrie 2014. Maria Buză a câștigat concursul cu transformarea în Ioana Radu. Ceilalți patru finaliști au fost Lora, Jorge, Pepe și Rona Hartner. Urmărește transformările în înregistrările video.

Publicat

pe

Maria Buză a câștigat finala Te cunosc de undeva - sezon 6 (în rolul Ioanei Radu alături de Nelu Ploiesteanu)
Maria Buză a câștigat finala Te cunosc de undeva - sezon 6 (în rolul Ioanei Radu alături de Nelu Ploiesteanu)

Luptă finală a sezonului al șaselea de la "Te cunosc de undeva!" s-a dat între Maria Buză, Lora, Rona Hartner, Pepe și Jorge. Rolurile au implicat interpretarea unor melodii românești de petrecere, personajele fiind Ioana Radu, Romica Puceanu, Loredana Groza, Gică Petrescu, respectiv Matilda Pascal Cojocărița.

Câștigătoarea finalei, Maria Buză în rolul Ioanei Radu a cântat în duet cu Nelul Ploieșteanu melodia "Dealu-i deal și valea-i vale" (transformarea putând fi urmărită mai jos). În acest sezon, actrița a avut transformări precum: Anna Vissi, Elena Cârstea, Nelu Vlad, Irina Loghin și Gene Kelly.

VIDEO: Maria Buză în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

În cadrul emisiunii finale a fost premiat și cel mai bun rol in travesti. Titlul i-a revenit lui Jorge care a interpretat personajul Matilda Pascal Cojocărița, cântând alături de Mirela Boureanu Vaida piesa "În noaptea asta toată lumea e a mea".

Jorge (Matilda Pascal Cojocoriţa) și Mirela Boureanu Vaida în finala Te cunosc de undeva

Jorge (Matilda Pascal Cojocoriţa) și Mirela Boureanu Vaida în finala Te cunosc de undeva

Pe parcursul sezonului, cântărețul a avut alte 4 transformări în femeie: Elena Gheorghe, Beyonce, INNA, Anda Adam. Jorge s-a transformat și în Freddie Mercury și Alex Velea.

VIDEO: Jorge în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

În acest sezon, Lora a jucat rolurile lui Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Bruno Mars, Amy Winehouse, Pepe, Mihaela Runceanu, Lauryn Hill, terminând finala în pielea Romicăi Puceanu. Momentul cu muzică de petrecere "Răpirea din Serai" a fost realizat alături de Cornelia Catanga și un taraf.

VIDEO: Lora în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

A fost pe rând Maria Lătărețu, Jordy, Lora, Marian Nistor, LMFAO, Dolores O'Riordan, Gaby - El General și Luciano Pavarotti. În cadrul finalei, de sub machiajul convingător, Pepe i-a redat viață lui Gică Petrescu. A cântat "Ionel, Ionelule" împreună cu Maria Cârneci.

VIDEO: Pepe în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

Rona Hartner a impresionat cu rolurile sale pe parcursul sezonului 2014. Ea a pus în scenă transformări precum: Aretha Franklin, Mireille Mathieu, Margareta Clipa, Andreea Bălan, Mory Kanteși Adrian Copilul Minune. În finală a fost Loredana Groza și a cântat "Sanie cu zurgălăi", fiind acompaniată la tobe de Ovidiu Lipan Țăndărică.

VIDEO: Rona Hartner în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

Pe lângă cei patru finaliști, cel de-al șaselea sezon "Te cunosc de undeva!" i-a adus în fața provocărilor și pe CRBL, Anda Adam, Florin Ristei. Cei trei nu s-au transformat în personaje, ci au interpretat colaje de piese cunoscute alături de câte un membru al juriului: CRBL cu Ozana Barabancea, Anda Adam cu Aurelian Temișan și Florin Ristei cu Andreea Bălan.

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Lifestyle

A murit Rona Hartner; artista avea 50 de ani

Actrița și cântăreața Rona Hartner a plecat dintre noi astăzi, 23 noiembrie. Avea 50 de ani.

Publicat

pe

Rona Hartner la "Te cunosc de undeva" 2022
Rona Hartner la "Te cunosc de undeva" 2022 │ FOTO: Antena 1

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul. Artista a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4 la plămâni și creier. Sora ei, Rinda, a transmis ieri că Rona își trăiește ultimele clipe. În urmă cu puțin timp, aceasta a publicat pe Facebook o fotografie cu o lumânare aprinsă, anunțând trista veste.

Cunoscuta actriță s-a luptat de mai multe ori cu cancerul, boală care a tot recidivat. După ce a reușit să depășească problemele de la colon, Rona a fost diagnosticată cu tumori la plămâni și creier.

Rona Hartner a fost o explozie de energie și talent, dovadă în acest sens fiind mai multe filme și momente artistice. Ca actriță, unul dintre cele mai emblematice roluri a fost în filmul "Gadjo Dilo" regizat de Tony Gatlif. Pentru acea prestație, Rona a primit Leopardul de aur la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Hartner a mai jucat în "Asfalt Tango", o producție regizată de Nae Caranfil, "Nekro" de Nicolas Masson sau "Dublu extaz" al lui Iulian Mihu.

Artista și-a construit și o carieră muzicală remarcabilă, abordând diverse genuri muzicale: jazz, rock, rock alternativ, blues. Mai mult, artista a cântat și la câteva instrumente precum saxofonul, chitara și pianul.

Aplecarea Ronei pentru muzică și actorie a putut fi percepută de telespectatori și prin intermediul emisiunii "Te cunosc de undeva". Artista a participat de trei ori în cadrul show-ului, cel mai recent anul trecut, alături de Johny Romano.

Citește în continuare

Trending