Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Maria Buză a câștigat cel de-al 6-lea sezon Te cunosc de undeva!

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de divertisment "Te cunosc de undeva!" s-a încheiat odată cu finala de pe 20 decembrie 2014. Maria Buză a câștigat concursul cu transformarea în Ioana Radu. Ceilalți patru finaliști au fost Lora, Jorge, Pepe și Rona Hartner. Urmărește transformările în înregistrările video.

Publicat

pe

Maria Buză a câștigat finala Te cunosc de undeva - sezon 6 (în rolul Ioanei Radu alături de Nelu Ploiesteanu)
Maria Buză a câștigat finala Te cunosc de undeva - sezon 6 (în rolul Ioanei Radu alături de Nelu Ploiesteanu)

Luptă finală a sezonului al șaselea de la "Te cunosc de undeva!" s-a dat între Maria Buză, Lora, Rona Hartner, Pepe și Jorge. Rolurile au implicat interpretarea unor melodii românești de petrecere, personajele fiind Ioana Radu, Romica Puceanu, Loredana Groza, Gică Petrescu, respectiv Matilda Pascal Cojocărița.

Câștigătoarea finalei, Maria Buză în rolul Ioanei Radu a cântat în duet cu Nelul Ploieșteanu melodia "Dealu-i deal și valea-i vale" (transformarea putând fi urmărită mai jos). În acest sezon, actrița a avut transformări precum: Anna Vissi, Elena Cârstea, Nelu Vlad, Irina Loghin și Gene Kelly.

VIDEO: Maria Buză în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

În cadrul emisiunii finale a fost premiat și cel mai bun rol in travesti. Titlul i-a revenit lui Jorge care a interpretat personajul Matilda Pascal Cojocărița, cântând alături de Mirela Boureanu Vaida piesa "În noaptea asta toată lumea e a mea".

Jorge (Matilda Pascal Cojocoriţa) și Mirela Boureanu Vaida în finala Te cunosc de undeva

Jorge (Matilda Pascal Cojocoriţa) și Mirela Boureanu Vaida în finala Te cunosc de undeva

Pe parcursul sezonului, cântărețul a avut alte 4 transformări în femeie: Elena Gheorghe, Beyonce, INNA, Anda Adam. Jorge s-a transformat și în Freddie Mercury și Alex Velea.

VIDEO: Jorge în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

În acest sezon, Lora a jucat rolurile lui Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Bruno Mars, Amy Winehouse, Pepe, Mihaela Runceanu, Lauryn Hill, terminând finala în pielea Romicăi Puceanu. Momentul cu muzică de petrecere "Răpirea din Serai" a fost realizat alături de Cornelia Catanga și un taraf.

VIDEO: Lora în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

A fost pe rând Maria Lătărețu, Jordy, Lora, Marian Nistor, LMFAO, Dolores O'Riordan, Gaby - El General și Luciano Pavarotti. În cadrul finalei, de sub machiajul convingător, Pepe i-a redat viață lui Gică Petrescu. A cântat "Ionel, Ionelule" împreună cu Maria Cârneci.

VIDEO: Pepe în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

Rona Hartner a impresionat cu rolurile sale pe parcursul sezonului 2014. Ea a pus în scenă transformări precum: Aretha Franklin, Mireille Mathieu, Margareta Clipa, Andreea Bălan, Mory Kanteși Adrian Copilul Minune. În finală a fost Loredana Groza și a cântat "Sanie cu zurgălăi", fiind acompaniată la tobe de Ovidiu Lipan Țăndărică.

VIDEO: Rona Hartner în finala Te cunosc de undeva! sezon 6

Pe lângă cei patru finaliști, cel de-al șaselea sezon "Te cunosc de undeva!" i-a adus în fața provocărilor și pe CRBL, Anda Adam, Florin Ristei. Cei trei nu s-au transformat în personaje, ci au interpretat colaje de piese cunoscute alături de câte un membru al juriului: CRBL cu Ozana Barabancea, Anda Adam cu Aurelian Temișan și Florin Ristei cu Andreea Bălan.

Emisiuni radio-tv

Emi și Cuza au câștigat a doua ediție Te cunosc de undeva! 2022 - VIDEO

Emi și Cuza au câștigat cea de-a doua întrecere de transformări de la Te cunosc de Undeva! în sezonul al 17-lea de la Antena 1. Cei doi au cântat Cotton Eye Joe (Rednex). Vezi toate cele 8 transformări.

Publicat

pe

Emi și Cuza la „Te cunosc de undeva!”
Emi și Cuza la „Te cunosc de undeva!”

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt câștigătorii celui de-al doilea episod de transformări de la „Te cunosc de undeva!” din sezonul al 17-lea. În cadrul emisiunii difuzate pe 8 mai 2022, cei doi au cântat „Cotton Eye Joe”, celebrul hit al formației Rednex. Lupta pentru primul loc a fost decisă de cele 5 puncte primite de la Anisia Gafton și Ionuț Rusu, în detrimentul cuplului format pe scenă de Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Aceștia din urmă interpretaseră „Stay With Me”, transformați în P!nk & Sam Smith.

Cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 reunește 8 perechi de concurenți: Alexia Țalavutis și Dima Trofim, Romică Țociu și Carmen Chindriș, Anisia Gafton și Ionuț Rusu, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Maria Buză și Paula Chirilă, Ana și Monica Odagiu, Jazzy Jo și Zarug, Emi și Cuza (Noaptea Târziu).

Clasamentul Te cunosc de undeva din 7 mai 2022

 1. Emi & Cuza - 56 de puncte
 2. Florin & Ilona - 55 de puncte
 3. Ana & Monica - 45 de puncte
 4. Maria & Paula - 38 de puncte
 5. Romică & Carmen - 36 de puncte
 6. Alexia & Dima - 36 de puncte
 7. Jazzy Jo & Zarug - 26 de puncte
 8. Ionuț & Anisia - 20 de puncte

Emi și Cuza - „Cotton Eye Joe” (Rednex)

Ilona Brezoianu și Florin Ristei - „Stay With Me” (P!nk & Sam Smith)

Alexia Țalavutis și Dima Trofim - "Ummbakkum (Iulia Vântur și Mika Singh)

Romică Țociu și Carmen Chindriș - „Prince Igor” (Warren G & Sissel)

Anisia Gafton și Ionuț Rusu - „Adio, pică frunza” (Savoy)

Maria Buză și Paula Chirilă - „It Takes Two” (Rod Stewart & Tina Turner)

Ana și Monica Odagiu - „Let Me Entertain You” (Robbie Williams)

Jazzy Jo și Zarug -  „Tuche, tuche” (Nicolae Guță și Sorina)

Ce personaje vom vedea în episodul al treilea „Te cunosc de undeva” 2022

 • Emi & Cuza - Bloodhound Gang
 • Ilona Brezoianu și Florin Ristei - Maroon 5 & Christina Aquilera
 • Ana & Monica - T.A.T.U
 • Maria & Paula - Madonna & Britney Spears
 • Alexia & Dima - Nelu Ploieșteanu & Viorica de la Clejani
 • Romică & Carmen - Nino D'Angelo & Brunella Selo
 • Jazzy Jo & Zaru - Elton John & Dua Lipa
 • Ionuț & Anisia - Spike
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ce vedete participă în noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!"

Cel de-al 17-lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a dezvăluit cei 16 concurenți ce vor bifa transformări memorabile. Te invităm să descoperi despre cine este vorba.

Publicat

pe

Perechi "Te cunosc de undeva!" 17
Perechi "Te cunosc de undeva!" 17 │ FOTO: Antena 1

Un nou sezon plin de transformări și momente incendiare se pregătește de lansare. "Te cunosc de undeva!" 17 promite o nouă serie de artiști, interpretări spectaculoase și o mulțime de surprize. Recent, am aflat că Pepe va fi noul prezentator al show-ului, ce o va acompania pe Alina Pușcaș în fiecare ediție a acestui sezon. Acum, a venit timpul să aflăm ce vedete vor urca pe scenă.

Unele dintre cele 16 vedete revin în formatul emisiunii, în timp ce altele se află pentru prima dată la "Te cunosc de undeva!". Concurenții vor fi cuplați în opt perechi, scopul fiecăreia fiind să obțină cât mai multe puncte.

Cele opt perechi de la "Te cunosc de undeva!" 17:

 • Emi și Cuza (Noaptea Târziu)
 • Jazzy Jo și Zarug
 • Alexia Talavutis și Dima Trofin
 • Romică Țociu și Carmen Chindriș
 • Maria Buză și Paula Chirilă
 • Ilona Brezoianu și Florin Ristei
 • Ana și Monica Odagiu
 • Anisia Gafton și Ionuț Rusu

Cel de-al 17-lea sezon "Te cunosc de undeva!" va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul va fi în continuare jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Adriana Trandafir și Romică Țociu. Cei doi artiști au cucerit publicul cu transformările spectaculoase și prezența scenică remarcabilă.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

"Te cunosc de undeva" revine cu cel de-al 17-lea sezon; ei sunt prezentatorii emisiunii

Show-ul transformărilor revine în curând pe micile ecrane. "Te cunosc de undeva" promite o nouă serie de artiști, interpretări spectaculoase și o mulțime de surprize. Te invităm să citești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Prezentatori "Te cunosc de undeva" sezonul 17
Prezentatori "Te cunosc de undeva" sezonul 17 │ FOTO: Antena 1

Au început filmările celui de-al 17-lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", ce va putea fi urmărită în curând de telespectatori. Până atunci, însă, producătorii show-ului le-au dezvăluit fanilor prezentatorii noului sezon. Este vorba de Pepe și Alina Pușcaș.

Pepe îl va înlocui pe Cosmin Seleși, și se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş. Artistul este familiarizat cu acest proiect, fiind unul dintre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii. Datorită transformărilor sale, Pepe a reușit să ajungă la sufletele telespectatorilor și juraților, să ocupe locuri fruntașe în clasamentele "Te cunosc de undeva" și să câștige două trofee.

"Sunt singurul care am câştigat două trofee şi am ieşit de trei ori pe locul al doilea. Şi, aşa cum mă ştiţi, mă voi bucura din plin de noul rol, pentru că eu, dacă nu zâmbesc, nu sunt Pepe!", a declarat artistul pentru Antena 1.

Juriul emisiunii rămâne neschimbat. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan vor oferi în continuare sfaturi și puncte participanților.

Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Adriana Trandafir și Romică Țociu. Cei doi artiști au cucerit publicul cu transformările spectaculoase și prezența scenică remarcabilă.

Citește în continuare

Trending