Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

South Park VS. Women Of Rock: Iggy Azalea, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Lorde - VIDEO

South Park a dedicat un întreg episod ironizării industriei muzicale și a artiștilor ce populează podiumul clasamentelor. Denumite cu ironie ”Women Of Rock”, Iggy Azalea, Nicki Minaj, Miley Cyrus și Lorde trec prin filtrul sarcasmului tipic South Park, în cadre fiind surprinsă și holograma lui Michael Jackson.
South Park VS. Industria muzicii pop

South Park VS. Industria muzicii pop

"#Rehash" este episodul în două părți dedicat de South Park ridiculizării artiștilor din topuri și a felului în care industria muzicală funcționează în zilele noastre. Creatorii serialului de animație își opresc atenția asupra unor aspecte precum popularitatea, modelarea imaginii unor artiști în media și devalorizarea muzicii în raport cu creșterea vânzărilor.

În cea de-a doua parte a episodului sunt portretizate câteva dintre artistele care au ieșit în evidență în ultimii 2 ani. În această categorie intră: rapper-ița de origine australiană Iggy Azalea, cunoscută pentru hiturile ”Fancy” și ”Black Widow”, mereu excentrica Nicki Minaj, care a lansat de curând un videoclip cu tentă pornografică - ”Anaconda”, Miley Cyrus, ce a ocupat titlurile ziarelor aproape întreg anul 2013 și Lorde, care, spre surprinderea multora, a primit anul acesta un premiu MTV la categoria Best Rock.

Artistele mai sus amintite sunt ironizate în ultimul episod South Park, accentul fiind pus, însă, pe Lorde, personaj interpretat în serial de Randy Marsh. Pe scenă, alături de așa-zisele ”Women Of Rock”, apar, de asemenea, și hologramele lui Michael Jackson și 2Pac, făcându-se astfel aluzie la modul în care casele de discuri reușesc să scoată profit chiar și după moartea artiștilor.

În clipul de mai jos puteți urmări câteva secvențe cheie din "#Rehash". Episodul integral este disponibil pe site-ul oficial South Park, la adresa http://southpark.cc.com/full-episodes/s18e09-rehash.

South Park - Women Of Rock: Iggy Azalea, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Lorde

Citește mai multe despre Iggy AzaleaLordeMiley CyrusNicki Minaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay lansează un nou album, "A Head Full of Dreams"

"A Head Full of Dreams" este numele noului album Coldplay, ce va fi lansat în 2015. Informația a fost dezvăluită...

Închide