Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Robbie Williams - "Bully", piesă nouă de pe albumul "Under The Radar Vol 1" - AUDIO

Robbie Williams oferă fanilor gratuit piesa "Bully", de pe noul albumul "Under The Radar Vol 1". Discul a fost lansat pe 1 decembrie exclusiv pe site-ul artistului și este, conform descrierii lui Robbie Williams, ”o colecție unică de piese”.
Robbie Williams

Robbie Williams

Robbie Williams a renunțat la clasica promovare televizată în favoarea unui simplu, dar de efect, anunț video distribuit pe Facebook. În urmă cu câteva zile, artistul britanic a luat prin surprindere industria muzicală dând de știre în mediul online că noul lui album se numește "Under The Radar Vol 1" și că va fi lansat peste câteva zile de la data anunțului.

"Am un nou album care se numește "Under The Radar Vol 1" și include foarte multe piese compuse de mine. Piese de care sunt foarte mândru și care, din diferite motive, nu au ajuns pe niciun album. (...) Am să vă spun un secret: Guy Chambers (producătorul artistului) nu e deloc încântat de faptul că pun piesele astea pe un album. Crede că sunt un lunatic pentru faptul că le includ pe un material care nu va fi promovat....Dar eu sunt un încăpățânat iremediabil și le vreau lansate acum, acum, acum!", a anunțat Robbie Williams în clipul publicat pe pagina sa de Facebook.

Tracklistul discului nu a fost încă dezvăluit, însă coperta explicită a albumului poate compensa pentru nerăbdarea fanilor.

Robbie Williams - ”Under The Radad Vol. 1” (copertă album)

Robbie Williams - ”Under The Radad Vol. 1” (copertă album)

Pe site-ul oficial al artistului sunt oferite informații suplimentare cu privire la noul material. "Under The Radar Vol 1" a fost lansat pe 1 decembrie doar pe site-ul oficial Robbie Williams. Cei care doresc să achiziționeze discul au de ales între varianta CD și cea digitală, prețul variind între 7.5 lire și 4.99 lire.

Noul single al artistului, extras de pe acest album, se numește "Bully" și este inclus pe coloana sonoră a noului spot publicitar Cafe Royal,  în care Robbie Williams joacă rolul unui agent secret. Piesa poate fi descărcată gratuit de pe site-ul brandului promovat.

Robbie Williams - "Bully"

Spot publicitar Café Royal - The Secret Agent feat. Robbie Williams

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii a lansat o piesă nouă, "The Nights" - LYRIC VIDEO

Avicii a lansat un lyric video pentru noul single "The Nights". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a jocului video...

Închide