Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Revelion 2015 în Piața Constituției - HaHaHappy New Year București - PROGRAM

Petrecerea de Revelion 2015 din Piața Constituției va oferi bucureștenilor un spectacol inedit, gândit și construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii. Sub egida "HaHaHappy New Year București", vor urca pe scenă cei mai apreciați artiști ai HaHaHa Production – Smiley, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter și mulți alții. Lista celor care vor cânta în Piața Constituției de Revelion este disponibilă în articol.

Smiley în concert la Sala Palatului.

Primăria Capitalei va organiza pentru a șaptea oară consecutiv Revelionul în Piața Constituției din București. Gândit ca un spectacol dedicat luminii, evenimentul din acest an va începe pe 31 decembrie, de la ora 21:00.

Evenimentul va ajunge în toată țara prin intermediul PRO TV și Acasă, televiziunile partenere ce vor transmite live show-ul din Piața Constituției. Accesul la eveniment este gratuit.

Un tun de lumină spre cer va marca trecerea în 2015

Trecerea în Noul An va fi marcată, la momentul zero, printr-un tun de lumină lansat către cer. Va urma de un show impresionant de artificii - atracția pentru care zeci de mii de bucureșteni se vor înghesui iarăși în trafic de Revelion.

Conceptul Revelionului este inspirat din simbolistica anului 2015, supranumit și „anul luminii”, astfel că va excela atât prin reprezentațiile pregătite de către artiști sau datorită scenografiei surprinzătoare, dar și prin tehnologia video și proiecțiile grafice de ultimă generație.

Formații și artiști care vor cânta în Piața Constituției - Revelion 2015

Artiști pe scenă în Piața Constituției - revelion 2015

Artiști pe scenă în Piața Constituției - Revelion 2015

Pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor urca cei mai apreciați artiști ai HaHaHa Production - Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Brighi - într-o serie de concerte speciale.

Pe durata evenimentului, prietenii HaHaHa Production - Loredana, Andra, Delia și Vama - vor susține spectacole de excepție, pentru a antrena, emoționa și energiza la maximum publicul bucureștean, indiferent de vârstă. Concertele individuale sau în duet de pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor fi completate cu momente artistice incendiare, susținute de:

  • Mirror Dancers - un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generație;
  • Freakquency - un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlnește muzica clasică și cultura urbană;
  • Invaders Show - un performance de dans, lumini și lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureșteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg și Cyborg Girls, cei care vor „acapara” Piața Constituției prin coregrafie și efecte speciale demne de „anul luminii”.

Smiley și Pavel Bartoș, prezentatorii Revelionului din Piața Constituției

smiley-pavel-bartos-revelion

Smiley și Pavel Bartoș

Amfitrionul HaHaHappy New Year București 2015 este Smiley. Acesta va anima atmosfera din Piața Constituției alături de carismaticul prezentator TV, Pavel Bartoș.

HaHaHappy New Year București 2015 este conceput pentru a se poziționa ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legătură între evenimentele de succes desfășurate în anul 2014, cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la prima atestare documentră a Bucureștiului – București 555 – și intrarea orașului și a bucureștenilor în „anul luminii”, 2015. Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, ce vor fi organizate în Capitală în următorii ani, în pregătirea candidaturii Bucureștiului la statutul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021.

"La evenimentul pe care-l organizăm la trecerea dintre ani, îmi doresc să fim din nou împreună, să ne bucurăm că suntem sănătoși, să creăm o stare de bine, de prietenie. Să ducem mai departe mesajul Poți să iubești, București! și să conștientizăm fiecare cetățean al acestui oraș, indiferent că este copil sau adult, că el este Bucureștiul.", a comunicat primarul general Sorin Oprescu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alex VeleaAndraBrighiCabronDelia MatacheDocDon BaxterDorianFeliGiuliaJazzy JoLoredana GrozaPeter PopRadio KillerSilviu PașcaSmileySoreSpeakVama
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay - "Miracles" - LYRIC VIDEO

Coldplay a lansat un lyric video pentru noul single “Miracles”, compus de Chris Martin special pentru coloana sonoră a filmului...

Închide