Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou Paloma Faith - "Leave While I'm Not Looking" - AUDIO

Paloma Faith a lansat un nou single, intitulat "Leave While I'm Not Looking". Piesa este compusă de Diane Warren și extrasă de pe noua ediție a albumului "A Perfect Contradiction" - "Outsiders".

Publicat

pe

Paloma Faith - Leave While I'm Not Looking
Paloma Faith - Leave While I'm Not Looking

Paloma Faith a relansat albumul "A Perfect Contradiction" sub un nou nume și cu un nou tracklist. Discul reîmpachetat se numește "Outsiders" și include 5 compoziții noi, ce s-au adăugat pieselor de pe materialul original.

Primul single extras de pe această nouă ediție a albumului "A Perfect Contradiction" a fost "Ready for the Good Life", "Leave While I'm Not Looking" fiind cea de-a doua piesă dezvăluită.  Melodia compusă de Diane Warren a fost deja inclusă în playlistul BBC Radio 2.

Paloma Faith - "Leave While I'm Not Looking" - AUDIO

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Discul a stat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat "Fall to Grace", un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum "Picking Up the Pieces" și "30 Minute Love Affair". Cel de-al doilea material din cariera artistei a urcat până pe poziția a 2-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Anul acesta, Paloma Faith a lansat cel de-al treilea disc din carieră, "A Perfect Contradiction". Materialul s-a clasat pe locul 2 în topul albumelor din UK, piesa "Only Love Can Hurt Like This" devenind Number One în Australia și intrând în top 10 în Anglia. Melodia este compusă de Diane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

Comentează

Trending