Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Single nou Paloma Faith - "Leave While I'm Not Looking" - AUDIO

Paloma Faith a lansat un nou single, intitulat "Leave While I'm Not Looking". Piesa este compusă de Diane Warren și extrasă de pe noua ediție a albumului "A Perfect Contradiction" - "Outsiders".
Paloma Faith - Leave While I'm Not Looking

Paloma Faith - Leave While I'm Not Looking

Paloma Faith a relansat albumul "A Perfect Contradiction" sub un nou nume și cu un nou tracklist. Discul reîmpachetat se numește "Outsiders" și include 5 compoziții noi, ce s-au adăugat pieselor de pe materialul original.

Primul single extras de pe această nouă ediție a albumului "A Perfect Contradiction" a fost "Ready for the Good Life", "Leave While I'm Not Looking" fiind cea de-a doua piesă dezvăluită.  Melodia compusă de Diane Warren a fost deja inclusă în playlistul BBC Radio 2.

Paloma Faith - "Leave While I'm Not Looking" - AUDIO

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Discul a stat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat "Fall to Grace", un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum "Picking Up the Pieces" și "30 Minute Love Affair". Cel de-al doilea material din cariera artistei a urcat până pe poziția a 2-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Anul acesta, Paloma Faith a lansat cel de-al treilea disc din carieră, "A Perfect Contradiction". Materialul s-a clasat pe locul 2 în topul albumelor din UK, piesa "Only Love Can Hurt Like This" devenind Number One în Australia și intrând în top 10 în Anglia. Melodia este compusă de Diane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

Citește mai multe despre Paloma Faith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României: Tiberiu Albu - "Dream On", cel mai aplaudat live din istoria emisiunii - VIDEO

"Vocea României va fi rock!", a prezis Tudor Chirilă înainte de începerea sezonului 4. Deși mulți au ridicat atunci sprâncenele...

Închide