Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lana Del Rey - "Big Eyes", pe coloana sonoră a noului film regizat de Tim Burton - TRAILER

Lana Del Rey continuă seria pieselor de inspirație cinematografică prin lansarea unui nou single, intitulat "Big Eyes". Melodia este inclusă pe coloana sonoră a filmului cu același nume, regizat de Tim Burton. Un fragment audio al piesei poate fi ascultat în cel mai recent trailer al peliculei, disponibil în articol.
Lana Del Rey

Lana Del Rey (foto: Chris Nicholls pentru Fashion Magazine)

După succesul înregistrat cu soundtrack-uri precum "Young and Beautiful" ("The Great Gatsby") și "Once Upon a Dream" ("Maleficent"), Lana Del Rey revine cu o nouă compoziție în peisajul cinematografic. Piesa se numește "Big Eyes" și este inclusă pe coloana sonoră a ultimului film regizat de Tim Burton, o biografie ce prezintă povestea artistei americane Margaret Keane.

Acțiunea peliculei este centrată în jurul relației acesteia cu soțul ei, Walter, și a modului fraudulos în care tablourile pictate de Margaret i-au fost atribuite lui în anii '50 și '60. În rolurile principale au fost distribuiți actorii Amy Adams și Christoph Waltz, scenariul fiind semnat de Scott Alexander și Larry Karaszewski.

Noul single "Big Eyes", compus de Lana Del Rey, va fi lansat oficial în cursul lunii decembrie. Până atunci, un fragment audio poate fi ascultat în trailer-ul în stil lyric video de mai jos.

Lana Del Rey - "Big Eyes" - TRAILER

Pelicula "Big Eyes" va avea premiera în cinematografele din SUA pe 25 decembrie. Pe coloana sonoră a filmului va putea fi ascultă și piesa “I Can Fly“, compusă tot de Lana Del Rey.

În iunie, Lana Del Rey a lansat discul "Ultraviolence", ce i-a adus artistei primul Number One în America. Materialul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, cu vânzări de peste 182.000 de copii. Discul s-a clasat pe prima poziție și în topurile din UK, Australia, Belgia, Norvegia, Polonia, Grecia. Până la ora actuală, albumul a înregistrat deja vânzări de peste un milion de exemplare.

Pentru "Ultraviolence", artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, "Born to Die" (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele, posibilă colaborare cu Damon Albarn pentru noul album așteptat în 2015

Noul album Adele, a cărui lansare a fost amânată pentru 2015, l-ar putea avea pe lista colaboratorilor pe Damon Albarn...

Închide