Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

James Arthur concertează la Romexpo de Revelion

James Arthur, câștigătorul X Factor 2012 din Marea Britanie, va concerta la București cu prilejul petrecerii de revelion Rebellion 2015. Evenimentul va avea loc la Romexpo și va reuni următorii artiști autohtoni: Andra, What's Up, Delia, Voltaj, Corina, Anne's, Speak, Elena Gheorghe și Alex Velea. Biletele au fost puse în vânzare la prețuri între 125 și 500 lei.
James Arthur

James Arthur

UPDATE: Din păcate, evenimentul a fost anulat!

REBELLION 2015 este petrecerea de Revelion organizată de MODUS la Romexpo pe 31 decembrie, începând de la ora 18.00. Evenimentul va fi un maraton muzical de 12 ore, alături de momentul live al lui James Arthur, fiind programate concertele următorilor artiști autohtoni: AndraWhat's UpDeliaVoltajCorinaAnne's, SpeakElena Gheorghe și Alex Velea. Ringul de dans va fi încins de DJ Antenna și de DJ Missy.

Prețurile biletelor la revelionul REBELLION 2015 pornesc de la 125 lei, dacă ținem cont de o promoție curentă 5 bilete + 1 gratuit. Până pe 20 decembrie, un bilet standard costă 150 de lei, iar unul VIP 500 de lei. Tarifele vor crește după această dată. Biletele VIP includ meniuri de Revelion. Pentru achiziții online, urmați linkul de la finalul articolului.

'Imposibilul' James Arthur

La 26 de ani, James Arthur este poate cel mai cunoscut laureat X Factor de pe glob. Interpretarea coverului "Impossible" a ajuns la fel de populară ca și piesa originală cântată de Shontelle în 2010. Videoclipul realizat cu imagini de la X Factor a fost urmărit de aprox. 41 milioane de ori pe Youtube, performanță impresionantă dacă amintim că materialul lui Shontelle are aprox. 96 de milioane de redări online. Lansat ca single după finala X Factor 2012 din Marea Britanie,  "Impossible" a ajuns Number One în regat. În prima săptămână de la lansare, coverul lui James Arthur s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume.

James Arthur a debutat discografic în noiembrie 2013 cu un album omonim, care a urcat până pe al doilea loc în Marea Britanie. În prezent, artistul lucrează la cel de-al doilea disc, potrivit ultimului său mesaj postat pe Twitter. Pe 28 noiembrie, James a decis să ia o pauză pe rețeaua socială, ce îi devenise un "mediu toxic".

Cel mai nou videoclip semnat de James Arthur datează de pe 20 octombrie 2014, fiind o colaborare cu Rymez. Puteți urmări materialul "Kryptonite" mai jos:

Rymez x James Arthur - Kryptonite (Official Video)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9E0NWkC-ouU&w=600]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre James Arthur
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Godsmack - "1000hp", cel mai bun album hard rock al anului 2014

Discul "1000hp" al trupei Godsmack a primit titlul de ”Cel mai bun album hard rock al anului 2014” din partea...

Închide