Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Imagine Dragons - "Gold", piesă nouă de pe albumul "Smoke + Mirrors" - AUDIO

"Gold" este noul single Imagine Dragons extras de pe albumul "Smoke + Mirrors". Piesa produsă de Alex Da Kid poate fi deja achiziționată de pe iTunes.
Imagine Dragons

Imagine Dragons

La scurtă vreme de la dezvăluirea videoclipului pentru single-ul ”I Bet My Life”, Imagine Dragons revine cu o nouă piesă, "Gold". Aceasta este cea de-a doua compoziție dezvăluită de pe albumul "Smoke + Mirrors", la care se lucrează din aprilie 2014. Discul a prins între timp contur, formația anunțând tracklist-ul și data lansării.

"Smoke + Mirrors" include 13 piese noi și va fi lansat pe 17 februarie 2015. Până atunci, materialul discografic poate precomandat de pe iTunes, fanii primind astfel gratuit cele două piese recent lansate: ”I Bet My Life” și "Gold".

Imagine Dragons - ”Smoke + Mirrors” (copertă album)

Imagine Dragons - ”Smoke + Mirrors” (copertă album)

Tracklist “Smoke + Mirrors” – Imagine Dragons:

 1. "Shots"
 2. "Gold"
 3. "Smoke and Mirrors"
 4. "I'm So Sorry"
 5. "I Bet My Life"
 6. "Polaroid"
 7. "Friction"
 8. "It Comes Back To You"
 9. "Dream"
 10. "Trouble"
 11. "Summer"
 12. "Hopeless Opus"
 13. "The Fall"

Imagine Dragons - "Gold" - AUDIO

În iunie 2014, Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, a primit premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au reușit să compună muzică de impact. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

Imagine Dragons a compus anul acesta și soundtrack-ul noului film din seria Transformers. Intitulată “Battle Cry“, piesa a fost interpretată live în premieră în cadrul unui concert de proporții în Hong Kong, una dintre locațiile folosite pentru filmările peliculei. Inițiativa implicării trupei Imagine Dragons în acest proiect i-a aparținut regizorului Michael Bay, ce s-a declarat un fan al formației.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marilyn Manson a lansat o piesă nouă, "Deep Six" - AUDIO

"Deep Six" este noul single Marilyn Manson extras de pe albumul “The Pale Emperor”. Discul programat pentru lansare la începutul...

Închide