Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Godsmack concertează pentru prima oară în România în iunie 2015

Godsmack va susține primul concert în România pe 27 iunie 2015. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București. Sully Erna & Co ne vor delecta cu hituri precum "Whatever", "Voodoo", "Awake", "The Enemy", "I Stand Alone", dar și cu piese de pe "1000hp", albumul apărut în august 2014.

Publicat

pe

Godsmack
Godsmack

Godsmack va ajunge anul viitor pentru prima oară la București, spre încântarea tuturor ascultătorilor de heavy metal. Solistul și compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill și toboșarul Shannon Larkin se vor întâlni cu fanii din România sâmbătă, 27 iunie 2015, la Arenele Romane. Concertul Godsmack în România este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Prețurile biletelor la concertul Godsmack în România în 2015:

  • Până la data de 25 ianuarie, biletele vor fi disponibile la prețul promotional de 125 lei , urmând ca ulterior acesta să devină 145 lei, iar în ziua evenimentului 160 de lei.
Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Godsmack este una dintre cele mai proeminente trupe de heavy și alternative metal. Fondată în 1995, formația compusă din Sully Erna, Tony Rombola, Robbie Merrill și Shannon Larkin a lansat în cei 19 ani de activitate 6 albume de studio, dintre care 3 (”Faceless”, ”IV” și ”The Oracle”) s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard 200. Cu peste 20 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Godsmack deține, de asemenea, recordul pentru cele mai multe single-uri în Top 10 ale unei trupe rock, totalizând 20 de astfel de piese.

Potrivit declarațiilor făcute de Erna, Larkin și Rombola, principalele influențe încorporate în sound-ul muzicii Godsmack vin de la Aerosmith, Alice in Chains, Black Sabbath, Led Zeppelin, Metallica, Pantera și Rush. Pe partea vocală, Sully Erna a fost comparat de criticii muzicali cu James Hetfield.

Godsmack - "Voodoo"

Cel mai recent album al formației, ce va fi promovat și în cadrul concertului din 2015 de la București, se numește "1000hp". Discul a fost lansat în august 2014 și s-a clasat anul acesta pe prima poziție în topurile US Billboard Hard Rock Albums și US Billboard Alternative Albums. Materialul a fost declarat într-un review al publicația Artist Direct ”Cel mai bun album hard rock al anului 2014”.

"Am vrut ca (sound-ul albumului) să fie simplu și direct. Cred că asta a fost tematica. Sunt elemente de punk în părțile interpretate de Sully și chiar în câteva dintre riff-urile pe care le cânt eu. O mare parte a discului e simplă, cu diferite influențe", a declarat Tony Rombola pentru Guitar World.

"1000hp" a fost produs de Dave Fortman, ce a mai colaborat cu Godsmack și pentru albumul ”The Oracle”, precum și cu alte trupe precum Superjoint Ritual, Mudvayne, Otep, Slipknot și Evanescence. Albumul a fost înregistrat în propriul studio al formației, proaspăt construit în Boston.

Godsmack - "1000hp"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 27 iunie 2015

Godsmack

Loc
Arenele Romane

Trending