Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

David Bisbal revine la București în martie 2015

David Bisbal va susține un nou concert la București pe 18 martie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului și face parte din turneul internațional "Tu y Yo".
David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

În urma cu doi ani, carismaticul cântăreț spaniol David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat la Sala Palatului că va reveni în România cu un nou concert.

Așteptarea a luat sfârșit, iubitorii muzicii latino fiind invitați la un show plin de pasiune și energie sub amprenta vocii inconfundabile a lui David Bisbal. Concertul starului spaniol va avea loc la Sala Palatului, pe 18 martie 2015, de la ora 20:00, și face parte din turneul internațional ”Tu y Yo”.

David Bisbal – ”Buleria”( video)

Însoțit de instrumentiștii săi, David Bisbal le va oferi celor prezenți un concert memorabil, un show 100% live, menit să transmita vibrațiile melodiilor ritmate, dar și emoțiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste. Din playlist-ul concertului de la București nu vor putea lipsi melodiile de succes, ”Buleria”, ”Corazon Latino”, ”Premonicion” sau ”Sin mirar atras”, dar și piese în primă audiție, de pe albumul ”Tu y Yo” .

Bilete concert David Bisbal la București pe 18 martie 2015:

  • Biletele pentru concertul David Bisbal au fost puse în vânzare și sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categorie, după cum urmează: VIP - 396 lei, cat.I - 285 lei, cat.- II 198 lei, cat.III - 110 lei, si cat.IV - 80 lei.
Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

În 11 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internațional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut șapte turnee internaționale și peste 600 de concerte în jurul lumii. A câștigat peste 60 de premii muzicale printre care două trofee Grammy și premiul pentru Cel Mai Bun Artist Spaniol Din Lume. Ultimul său album, ”Tu y Yo”, lansat în luna martie a acestui an,  a debutat direct pe locul 1 în 14 țări, devenind Best Seller–ul anului în Spania și depășind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.

Citește mai multe despre David Bisbal
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Godsmack concertează pentru prima oară în România în iunie 2015

Godsmack va susține primul concert în România pe 27 iunie 2015. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București....

Închide