Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

David Bisbal revine la București în martie 2015

David Bisbal va susține un nou concert la București pe 18 martie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului și face parte din turneul internațional "Tu y Yo".

Publicat

pe

David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)
David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

În urma cu doi ani, carismaticul cântăreț spaniol David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat la Sala Palatului că va reveni în România cu un nou concert.

Așteptarea a luat sfârșit, iubitorii muzicii latino fiind invitați la un show plin de pasiune și energie sub amprenta vocii inconfundabile a lui David Bisbal. Concertul starului spaniol va avea loc la Sala Palatului, pe 18 martie 2015, de la ora 20:00, și face parte din turneul internațional ”Tu y Yo”.

David Bisbal – ”Buleria”( video)

Însoțit de instrumentiștii săi, David Bisbal le va oferi celor prezenți un concert memorabil, un show 100% live, menit să transmita vibrațiile melodiilor ritmate, dar și emoțiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste. Din playlist-ul concertului de la București nu vor putea lipsi melodiile de succes, ”Buleria”, ”Corazon Latino”, ”Premonicion” sau ”Sin mirar atras”, dar și piese în primă audiție, de pe albumul ”Tu y Yo” .

Bilete concert David Bisbal la București pe 18 martie 2015:

  • Biletele pentru concertul David Bisbal au fost puse în vânzare și sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categorie, după cum urmează: VIP - 396 lei, cat.I - 285 lei, cat.- II 198 lei, cat.III - 110 lei, si cat.IV - 80 lei.
Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

În 11 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internațional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut șapte turnee internaționale și peste 600 de concerte în jurul lumii. A câștigat peste 60 de premii muzicale printre care două trofee Grammy și premiul pentru Cel Mai Bun Artist Spaniol Din Lume. Ultimul său album, ”Tu y Yo”, lansat în luna martie a acestui an,  a debutat direct pe locul 1 în 14 țări, devenind Best Seller–ul anului în Spania și depășind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.

Trending