Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Robbie Williams în premieră în România

Robbie Williams va concerta în premieră în România pe 17 iulie 2015, în Piața Constituției. Evenimentul face parte din turneul ”Let Me Entertain You” și este organizat, conform surselor InfoMusic, de D&D East Entertainment și Marcel Avram. Fanii din România se vor bucura de un playlist de tip ”Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor lui Robbie Williams.

Publicat

pe

Robbie Williams, concert în premieră în România
Robbie Williams, concert în premieră în România

După mai multe zvonuri privind un posibil concert al lui Robbie Williams în România, anunțul oficial a fost făcut recent, Sorina Burlacu de la Events asigurând publicul din România într-un interviu acordat ZF Live că artistul britanic va concerta la București.

Așadar, Robbie Williams va cânta anul viitor pentru prima oară în țara noastră. Concertul va avea loc pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției din București. Evenimentul este organizat, conform surselor InfoMusic, de D&D East Entertainment și Marcel Avram. Pentru acest concert au depus oferte și alți doi promoteri: Emagic și Events.

Robbie Williams, peste 55 de milioane de albume vândute

Robbie Williams

Robbie Williams

Robert (Robbie) Peter Williams este un cântăreț și compozitor englez extrem de îndrăgit pe plan internaţional.  A devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera sa solo fulminantă.

Williams a vândut peste 55 de miloane de albume, “Live at Knebworth” (2003)  a devenit cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii; trei ani mai târziu a reuşit să intre în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial (“Close Encounters Tour”). A fost desemnat cel mai mare / influent artist al anilor ’90, având la activ numeroase premii BRIT, ECHO, MTV şi Grammy.

Cel mai recent album Robbie Williams : “Under The Radar Vol 1

Robbie Williams - ”Under The Radad Vol. 1” (copertă album)

Robbie Williams - ”Under The Radad Vol. 1” (copertă album)

În urmă cu 2 săptămâni, Robbie Williams a luat prin surprindere industria muzicală dând de știre în mediul online că noul lui album se numește “Under The Radar Vol 1” și că va fi lansat peste câteva zile de la data anunțului.

“Am un nou album care se numește “Under The Radar Vol 1″ și include foarte multe piese compuse de mine. Piese de care sunt foarte mândru și care, din diferite motive, nu au ajuns pe niciun album. (…) Am să vă spun un secret: Guy Chambers (producătorul artistului) nu e deloc încântat de faptul că pun piesele astea pe un album. Crede că sunt un lunatic pentru faptul că le includ pe un material care nu va fi promovat….Dar eu sunt un încăpățânat iremediabil și le vreau lansate acum, acum, acum!”, a anunțat Robbie Williams în clipul publicat pe pagina sa de Facebook.

Discul a fost între timp lansat și poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al artistului. Piese de pe acest nou album vor putea fi ascultate și în cadrul concertului din România.

Robbie Williams - H.E.S. - VIDEOCLIP

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 17 iulie 2015

Robbie Williams

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Robbie Williams a făcut o confesiune de suflet la București: „Pentru că voi existaţi, eu încă mai trăiesc!”

Cel de-al doilea concert al lui Robbie Williams de la București a fost plin de emoție, artistul dezvăluindu-și vulnerabilitățile prin mărturisirile făcute în fața celor aproximativ 12.000 de oameni.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la București pe 19 august 2023 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Acesta ne-a purtat prin istoria sa muzicală şi personală, începând cu perioada Take That în care a suferit că nu era solistul principal, însă la un moment a prins încredere când a fost ales să fie el acela pentru piesa “Could It Be Magic”. De asemenea, nu a ezitat să expună un fragment necenzurat din primul videoclip al boyband-ului intitulat “Do What U Like”.

“Atunci când m-am alăturat trupei, am crezut că sunt într-un fel de gang, dar nu era aşa pentru că acei băieţi nu mă plăceau. Mă percepeau drept supărător, leneş, prost, deloc popular și asta m-a făcut să mă simt trist. Şi nu doar atât. Gary Barlow era solistul principal pe toate piesele. M-am gândit la momentul când voi primi şansa să fiu eu solist pe una din piese. Şi am primit această ocazie. Dar, erau atât de multe reguli făcute de management care mă ameninţa constant că voi fi dat afară din trupă.”

Un moment emoţionant a fost acela când a ales să cânte “Back For Good”, piesa care beneficiază de un videoclip filmat în 1995 în care Robbie apare pentru ultima oară lângă băieţi, reuniunea lor pentru un nou album şi o serie de concerte având loc 15 ani mai târziu. “Eram fericit pentru ei, erau mai mari decât în trecut. Şi mi-am spus: dacă nu îi poţi bate, alătură-te lor.”

“Într-o zi, după cel de-al treilea album, am realizat că nu mă mai pot concedia, aşa că am încălcat toate regulile. M-am dus la Glastonbury şi am petrecut timp cu o anumită trupă.”

Motivaţionala “Don’t Look Back în Anger” a fost următoarea inclusă în setlist, un fel de armistiţiu de pace cu membrii TT şi cu cei de la Oasis cu care a fost în conflict şi după acei ani. Revenirea tuturor la sentimente mai bune a lăsat drumul liber, fiind multe speculaţii privind un nou viitor turneu alături de foştii colegi din trupă cu care a cunoscut faima.

Concert Robbie Williams la București pe 19 august 2023 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În 2018, cu ajutorul unei mame surogat, se năştea una din fetiţele artistului Colette sau Coco aşa cum este alintată de părinţi. Ziua fetiţei s-a suprapus cu cea a concertului de la Bucureşti, motiv important pentru a fi marcat în timpul acestuia:

“De toate lucrurile de care fugeam, trebuia de fapt să fug înspre ele. În anii ’90, aveam două reguli: nu mă voi însura niciodată şi nu voi avea copii. Sunt împreună cu soţia mea de 18 ani şi am 4 copii. Îi ador, sunt întreaga mea lume. Ei reprezintă motivul pentru care fac totul. Iar astăzi este o zi specială pentru că este ziua fetiţei mele mici, Coco. Avea 4 ani, iar acum a împlinit 5 ani. Să ştiţi că este cel mai amuzant om pe care l-ai putea întâlni. Are cel mai mare suflet şi este în acelaşi timp şi dură. Te iubesc, Coco. Aici este tatăl tău, în Bucureşti, care îţi va cânta alături de oameni frumoşi de aici un cântec. La mulţi ani!”

Filmarea acestui moment a fost publicată post eveniment de soția artistului, Ayda Field Williams.

Artistul a interacţionat cu multi membri din public, a oferit tricouri în timpul melodiei “Candy”, a dedicat piese celor aflati in primele rânduri, plus că a existat şi un moment în care a coborât printre o parte din cei prezenţi, glumind apoi:

“Am mers în audienţă ca să văd ce tip de oameni sunteţi. Pot spune că nu mai e că în anii ‘90. Unii oameni mi-au verificat temperatura, alţii au vrut să vadă dacă am mâncat suficient, iar doi oameni mi-au verificat părţile intime.”

Concert Robbie Williams la București pe 19 august 2023 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Spre finalul concertului, am primit o nouă confesiune marcantă legată de viaţă sa, cu sinceritate şi lacrimi în ochi:

“Călătoria mea a fost frumoasă, dar cu multe momente cumplite. Pare că am fost născut cu o rană deschisă. Mult prea sensibil, aveam nevoia acută să fiu plăcut, iubit şi dacă nu se întâmpla aşa, resimţeam o imensă ruşine. Era dureros să trăieşti cu mintea mea ultrasensibilă. Chiar dacă am devenit cunoscut odată cu trupa, vocile din mintea mea se acutizau şi deveneau din ce în ce mai zgomotoase. Îmi spuneau că nu sunt demn de succesul pe care îl am, că nu pot cânta, că sunt gras, că arăt stupid şi că nu pot dansa. Aşadar, am încercat să extrag aceste voci din minte cu alcool şi droguri. Dar, totul a devenit din ce în ce mai rău. Am reuşit să renunţ la ele, nu mai consum alcool de 23 de ani, însă când reuşeşti să faci asta, rămâi fix aşa cum eşti tu. Sensibil, depresiv, anxios, izolat, cu frică de mulţime, dislexic, cu tulburare dismorfică corporală. Zilele deveneau din ce în ce mai lungi. Mă trezeam şi mă întrebam care e restul vieţii dacă tot ceea ce fac e să îndur totul. Două lucruri m-au ţinut pe planetă: soţia mea şi voi, fanii mei. Pentru că voi existaţi, eu încă mai trăiesc şi sunt foarte recunoscător. Vă mulţumesc că m-aţi protejat când nu ştiaţi că faceţi asta. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

Revenirea lui Robbie Williams la Bucureşti s-a petrecut în cadrul festivalului Summer in the city organizat de Marcel Avram şi D&D East Entertainment. Citește întreaga recenzie aici.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Summer in the City 2023: program și reguli de acces

Ne mai despart doar două zile până la festivalul Summer in the City. Evenimentul are loc pe 18 și 19 august la Romexpo, pe scenă urcând Robbie Williams, Jason Derulo, Editors, Calum Scott. Organizatorii au comunicat programul, regulile de acces și alte informații utile pe care te invităm să le consulți în articol.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După mai multe modificări de lineup și locul de desfășurare, Summer in the City este, în sfârșit, stabilit din toate punctele de vedere. Vorbim despre program, acces și alte informații utile pentru cei care vor participa la eveniment.

Festivalul Summer in the City a fost reprogramat pentru 18 și 19 august 2023, perioada inițială fiind 3-4 iunie. De asemenea, festivalul urma să aibă loc în Piața Constituției, dar a fost mutat recent la Romexpo. În ceea ce privește headlinerii, aceștia erau Robbie Williams și Sam Smith. Din păcate, organizatorul a anunțat retragerea lui Sam Smith - care ar fi cântat în premieră în România, înlocuindu-l ulterior cu Jason Derulo.

Program Summer in the City 2023

Vineri, 18 august

 • 15:00 - Acces
 • 17:45 - 18:30 - Eva Timush
 • 19:00 - 19:45 - Nicole Cherry
 • 20:15 - 21:15 - Jason Derulo
 • 21:30 - 23:00 - DJ Orkun

Sâmbătă, 19 august 

 • 15:00 - Acces
 • 16:45 - 17:30 - Abby Roberts
 • 18:00 - 18:45 - Calum Scott
 • 19:15 - 20:15 - Editors
 • 21:00 - 23:00 - Robbie Williams

Reguli de acces

Prima ediție a festivalului Summer in the City (18-19 august) va avea loc în incinta Romexpo, Bd. Mărăști, 65-67, iar porțile de acces se vor deschide la ora 15:00 pentru a evita cozile și aglomerația, și se vor închide la ora 23:00.

Intrarea în perimetrul de desfășurare a festivalului Summer in the City este posibilă doar prin locurile și la orele stabilite de organizator. Accesul se va face doar prin intrările special amenajate, în zona pavilionului central Romexpo.

‍Spectatorii sunt rugați să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces și pentru a nu pierde începutul evenimentului.

La intrarea în locație, toți participanții vor fi controlați de agenții de securitate.

Accesul în spațiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata evenimentului Summer in the City, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț.

Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor numai din punctele și website-urile autorizate.

Acces minori:

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la eveniment a copiilor sub 5 ani. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă.

Copiii care au vârste între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți sau reprezentanții legali, iar cei cu vârste de peste 16 ani pot participa neînsoțiți. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul copilului cu vârsta în intervalul 3 și 8 ani este gratuit pe baza documentelor doveditoare. Copiii cu vârsta mai mare de 8 ani au acces la eveniment numai în baza unui bilet valabil.

Este INTERZIS accesul cu:

 • droguri sau substanțe ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale dovedite
 • răcitoare sau lăzi frigorifice
 • rucsacuri sau genți de dimensiuni mai mari de o coală de hârtie A4
 • sticle (din sticlă sau plastic - pet), conserve, doze
 • scaune pliabile, perne, copertine, corturi gonflabile
 • mâncare sau băuturi de orice fel - alcoolice sau nonalcoolice - din afara incintei;
 • arme de orice fel, cătușe, cuțite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte de baseball, răngi, bastoane;
 • obiecte ascuțite, obiecte care pot tăia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascuțite sau tăioase, lanțuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumânări
 • echipament de înregistrare audio/video, selfie sticks, trepiede, monopiede, etc
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro)
 • Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone
 • biciclete, trotinete, segway
 • obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual
 • bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, paturi, mingi
 • umbrele
 • artificii, fumigene, torțe, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile
 • animale de companie

Alte informații utile:

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, inclusiv cu privire la următoarele:

Persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment.

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, daca doresc să intre din nou, vor trebui să-si cumpere alte bilete.

Organizatorul este exonerat de orice răspundere cu privire la durata procedurilor de intrare în zona de desfășurare a evenimentului.

Organizatorul poate opera modificări ale programului artistic (artiști, ore de începere a reprezentațiilor), în mod unilateral, iar participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri cu privire la acestea.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru calitatea programelor prezentate de artiști sau de evoluția pe scenă a acestora, iar participanții nu pot ridica pretenții cu privire la acest aspect.

Organizatorul nu va anula evenimentul din cauza vremii nefavorabile, însă în cazul în care autoritățile publice vor solicita suspendarea/anularea evenimentul din motive de caz de forță majoră, evenimentul sau o parte a acestuia va fi suspendat/anulat, organizatorul neputând fi tras la răspundere pentru acesta.

Organizatorul nu este răspunzător de serviciile și produsele comercializate de partenerii contractuali în zona de eveniment și nu își asumă răspunderea pentru prejudiciile ce pot decurge în legătură cu cumpărarea sau utilizarea serviciilor sau produselor.

Organizatorul nu este responsabil/răspunzător pentru acțiunile, comportamentele, etc. din afara zonei de eveniment.

În zona evenimentului, organizatorul va asigura paza și protecția participanților, astfel că aceștia sunt obligați să colaboreze cu echipa de pază și protecție și autorități și să respecte instrucțiunile acestora.

În cazul incidentelor care pot apărea în perimetrul evenimentului (violență, persoane în stare de ebrietate sau punerea în pericol a integrității fizice a altor participanți), persoanele care asigură paza și protecția pot decide evacuarea persoanelor implicate.

Pe întreaga perioadă a evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia evenimentul numai în condițiile comunicate la acreditare.

Bilete Summer in the City 2023

Bilete se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 369 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending