Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Coldplay - "Christmas Lights" (BBC Radio 2 In Concert) - VIDEO

Coldplay a cântat în cadrul unui concert susținut recent la BBC Radio Theatre o piesă de Crăciun din propriul repertoriu. Momentul interpretării colindului "Christmas Lights" poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Chris Martin anunță lansarea noului album Coldplay, ”A Head Full of Dreams”
Chris Martin anunță lansarea noului album Coldplay, ”A Head Full of Dreams”

Coldplay își întâmpină fanii în prag de sărbători cu un moment live din cadrul concertului susținut luna aceasta la BBC Radio Theatre. Trupa a interpretat o piesă de sezon din propriul repertoriu, "Christmas Lights", intrând astfel în spiritul sărbătorii Crăciunului.

Colindul "Christmas Lights" a fost lansat în decembrie 2010 împreună cu un videoclip regizat de Mat Whitecross, vechi prieten și colaborator al formației. Piesa a fost certificată cu aur în Italia, pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

Coldplay - Christmas Lights (BBC Radio 2 In Concert)

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 6 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

Trupa a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri în toată lumea iar cel mai recent disc Coldplay, “Mylo Xyloto” a înregistrat vânzări de este 8 milioane de exemplare. Formația îi reunește pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți ca un al cincilea membru Coldplay.

Chris Martin a anunțat recent lansarea unui nou material. “A Head Full of Dreams” este noul album Coldplay, ce va apărea pe piață în cea de-a doua jumătate a lui 2015, sub egida Parlophone și Atlantic Records.

PUBLICITATE
Comentează

Trending