Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Coldplay lansează un nou album, "A Head Full of Dreams"

"A Head Full of Dreams" este numele noului album Coldplay, ce va fi lansat în 2015. Informația a fost dezvăluită de Chris Martin în cadrul unui interviu acordat BBC Radio 1.

Publicat

pe

Chris Martin anunță lansarea noului album Coldplay, ”A Head Full of Dreams”
Chris Martin anunță lansarea noului album Coldplay, ”A Head Full of Dreams”

La mai puțin de un an de la apariția pe piață a albumului “Ghost Stories“, Chris Martin anunță lansarea unui nou material. "A Head Full of Dreams" este noul album Coldplay, ce va apărea pe piață în cea de-a doua jumătate a lui 2015, sub egida Parlophone și Atlantic Records.

Dezvăluirea a fost făcută recent, în cadrul unui interviu acordat de solistul Coldplay la BBC Radio 1Xtra. În cadrul intervenției, acesta a confirmat, de asemenea, planurile trupei de a pleca într-un turneu extins.

Chris Martin confirmă numele noului album Coldplay, “A Head Full of Dreams”

Ghost Stories“, primul material semnat Coldplay de la aclamatul “Mylo Xyloto“” din 2011, a fost certificat cu platină în Marea Britanie, Australia și Canada, debutând pe prima poziție în topurile iTunes din peste 70 de țări.

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic abia în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 6 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

Trupa a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri în toată lumea iar cel mai recent disc Coldplay, “Mylo Xyloto” a înregistrat vânzări de este 8 milioane de exemplare. Formația îi reunește pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți ca un al cincilea membru Coldplay.

PUBLICITATE
Comentează

Trending