Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Piesă nouă B.U.G. Mafia - "Să Cânte Trompetele" feat. Feli - AUDIO

B.U.G. Mafia dă tonul unei noi piese de rezistență în playlisturile românești, "Să Cânte Trompetele". Melodia este lansată în colaborare cu Feli Donose, fostă concurentă la Vocea României.
B.U.G. Mafia

B.U.G. Mafia

B.U.G. Mafia își reconfirmă statutul pe nișa hip hop din România printr-o piesă ce ne amintește, ca mesaj, de single-ul ”Rap God” al lui Eminem. ”Facem asta și acum de la 15 ani…”, ne spun Caddillac, Tataee și Uzzi în versurile melodiei "Să Cânte Trompetele", amintind astfel celor care le-ar contesta meritele că anii de experiență în topuri și activitatea din prezent încă îi recomandă drept etalon.

"Să Cânte Trompetele" este o compoziție semnată de Tataee, pe versuri scrise de cei 3 membri B.U.G. Mafia. Vocea feminină ce poate fi ascultată pe refren este a fostei concurente de la Vocea României, Feli (Fely) Donose. Artista a lansat recent single-ul ei de debut ”Cine te crezi”, care s-a bucurat de un feedback foarte bun din partea publicului.

Fely spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. S-a remarcat la Vocea României, fiind unul dintre concurențiii creditați cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului. În adolescență a cântat într-o trupă pop-rock („Aliens”), a lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who, toate aceste experiențe ajutând-o să-și definească stilul. Din 2014, Fely a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul proiect muzical.

B.U.G. Mafia - "Să Cânte Trompetele" feat. Feli - AUDIO


Citește mai multe despre B.U.G. MafiaFeli
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
André Rieu, al 5-lea concert la București pe 6 iunie 2015

Andre Rieu, îndrăgitul violonist olandez ce a înregistrat un record de vânzări de bilete în România, a anunțat cel de-al...

Închide