Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Angela Gheorghiu a lansat colindul "White Christmas" - AUDIO

Angela Gheorghiu a lansat colindul “White Christmas” de pe albumul “Guardian Angel”. Muzica si versurile sunt semnate de Irving Berlin, iar orchestratia a fost realizată de Andrei Tudor.
Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu

"Sărbătorile de iarnă sunt perioada în care suntem mai atenți și mai deschiși către emoția muzicii și, în special, a colindelor,” a spus Angela Gheorghiu. “Muzica acestor sărbători, românească sau internațională, trezește în noi amintiri dragi, nostalgie și dragoste. De aceea mi-am dorit de multă vreme să înregistrez colindele pe care le iubesc într-o versiune proprie, alături de muzicieni de excepție, iar cu aceste două discuri (“O, ce veste minunată!” și “Guardian Angel”) visul mi s-a împlinit".

Steven Mercurio, celebru compozitor, dirijor și aranjor american, și Julien Painot, ce are o carieră internațională impresionantă de creație și orchestratie de muzică de film, semnează, alături de cunoscutul compozitor și aranjor Andrei Tudor, orchestrațiile discului “Guardian Angel”.

Angela Gheorghiu - "White Christmas"

Guardian Angel” reunește 11 dintre cele mai cunoscute colinde internaționale, printre care “Silent Night”, “White Christmas”, “O, Tannenbaum”, “I'll Be Home For Christmas”, piesa interpretată împreună cu Loredana și “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”, duet cu Ioana Dan, fiica Angelei Gheorghiu.

Alături de acestea, pe disc se regăsesc piese în limbile franceză, germană și rusă, creații populare, dar și piese ale unor compozitori celebri, toate reflectând universalitatea bucuriei care însoțește Crăciunul pretutindeni în lume.

Colindele sunt înregistrate la Sala Radio, alături de Orchestra Națională Radio (dirijor Tiberiu Soare), Corul de copii Radio (dirijor Voicu Popescu), Corul Accoustic (dirijor Daniel Jinga) și la Ines Sound & Video Studio, iar producătorul executiv al acestui material discografic este Oltea Serban-Parau.

Albumul Angela Gheorghiu – “Guardian Angel” este disponibil online, în hypermaketuri, în librării și magazinele de specialitate din toată țara, dar și în magazinele marilor opere europene din Viena (Wiener Staatsoper) și Londra (Royal Opera House).

Citește mai multe despre Angela Gheorghiu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams - "Bully", piesă nouă de pe albumul "Under The Radar Vol 1" - AUDIO

Robbie Williams oferă fanilor gratuit piesa "Bully", de pe noul albumul "Under The Radar Vol 1". Discul a fost lansat...

Închide