Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Angela Gheorghiu a lansat colindul "White Christmas" - AUDIO

Angela Gheorghiu a lansat colindul “White Christmas” de pe albumul “Guardian Angel”. Muzica si versurile sunt semnate de Irving Berlin, iar orchestratia a fost realizată de Andrei Tudor.

Publicat

pe

Angela Gheorghiu
Angela Gheorghiu

"Sărbătorile de iarnă sunt perioada în care suntem mai atenți și mai deschiși către emoția muzicii și, în special, a colindelor,” a spus Angela Gheorghiu. “Muzica acestor sărbători, românească sau internațională, trezește în noi amintiri dragi, nostalgie și dragoste. De aceea mi-am dorit de multă vreme să înregistrez colindele pe care le iubesc într-o versiune proprie, alături de muzicieni de excepție, iar cu aceste două discuri (“O, ce veste minunată!” și “Guardian Angel”) visul mi s-a împlinit".

Steven Mercurio, celebru compozitor, dirijor și aranjor american, și Julien Painot, ce are o carieră internațională impresionantă de creație și orchestratie de muzică de film, semnează, alături de cunoscutul compozitor și aranjor Andrei Tudor, orchestrațiile discului “Guardian Angel”.

Angela Gheorghiu - "White Christmas"

Guardian Angel” reunește 11 dintre cele mai cunoscute colinde internaționale, printre care “Silent Night”, “White Christmas”, “O, Tannenbaum”, “I'll Be Home For Christmas”, piesa interpretată împreună cu Loredana și “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”, duet cu Ioana Dan, fiica Angelei Gheorghiu.

Alături de acestea, pe disc se regăsesc piese în limbile franceză, germană și rusă, creații populare, dar și piese ale unor compozitori celebri, toate reflectând universalitatea bucuriei care însoțește Crăciunul pretutindeni în lume.

Colindele sunt înregistrate la Sala Radio, alături de Orchestra Națională Radio (dirijor Tiberiu Soare), Corul de copii Radio (dirijor Voicu Popescu), Corul Accoustic (dirijor Daniel Jinga) și la Ines Sound & Video Studio, iar producătorul executiv al acestui material discografic este Oltea Serban-Parau.

Albumul Angela Gheorghiu – “Guardian Angel” este disponibil online, în hypermaketuri, în librării și magazinele de specialitate din toată țara, dar și în magazinele marilor opere europene din Viena (Wiener Staatsoper) și Londra (Royal Opera House).

Trending