Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

André Rieu, un nou concert la București pe 11 iunie 2015: "Numai bucuria voastră a făcut posibil acest lucru!"

După înregistrarea unui record de 33.000 de bilete vândute în 15 ore - cea mai rapidă vânzare a unui eveniment André Rieu înregistrată vreodată, violonistul anunță cel de-al 4-lea concert la București. Noua reprezentație este programată pe 11 iunie 2015 în Piața Constituției din București. Biletele pentru concertul Andre Rieu de pe 11 iunie au fost deja puse în vânzare.
Andre Rieu

Andre Rieu

Datorită cererii fără precedent pentru cele trei concerte André Rieu anunțate până în prezent, un al patrulea este programat să aibă loc joi, 11 iunie 2015, în Piața Constituției din capitală.

“Dragii mei prieteni din întreaga Românie, vă salutăm din Marea Britanie, unde ne aflăm în turneu. Am aflat vești extraordinare. Sunt atât de fericit și de nerăbdător să pot veni în minunata voastră țară, nu numai pentru un concert, ci pentru mai multe. Numai entuziasmul și bucuria voastră au făcut posibil acest lucru ! Am primit nenumarate solicitări și încercăm cu tot sufletul să le putem onora și să vă răsplătim încrederea. Ne vedem curând! Cu multă dragoste, André.”, le spune violonistul fanilor din România.

Prețuri bilete pentru concertul André Rieu de pe 11 iunie 2015:

Biletele pentru concertul lui André Rieu de pe 11 iunie au prețuri cuprinse între 172,8 lei și 864 lei. Acestea au fost puse în vânzare pe 12 decembrie 2014.  Categoriile de locuri sunt următoarele, iar o hartă găsiți în agendă.

  • VIP – 864 lei
  • Categoria I – 702 lei
  • Categoria II – 594 lei
  • Categoria III – 486 lei
  • Categoria IV – 378 lei
  • Categoria V – 270 lei
  • Categoria VI – 205 lei
  • Categoria VI – 172,80 lei
Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

André Rieu a început să dezvolte pasiunea pentru vioară de la o vârstă foarte fragedă. A început să studieze acest instrument când avea doar 5 ani, fiind fascinat de orchestre. Iubirea pentru muzica clasică a fost moștenită din familie, tatăl său fiind dirijor al Maastricht Symphony Orchestra. După finalizarea studiilor la Music Academy in Brussels, unde a primit diploma “Premier Prix” din partea Royal Conservatory of Brussels, André Rieu și-a început cariera muzicală formând Maastricht Salon Orchestra.  În 1987, a pus bazele unei noi orchestre, Johann Strauss Orchestra, astăzi cea mai mare orchestră privată la nivel internațional.

André Rieu susține în prezent turnee mondiale cu casa închisă, fiind ani la rând în Top 20 al celor mai profitabile turnee din întreaga lume, conform clasamentelor realizate de Billboard. Motivul pare a fi unul simplu: modul în care acesta abordează muzica clasică este diferit. În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali călătoresc în toată lumea, susținând în jur de 100 de concerte, totalizând peste un million de spectatori.

"Am fost membru al unei orchestre tradiționale și nu am înțeles niciodată de ce nicio persoană de pe scenă nu se distra. Din acest motiv am format propria orchestră, iar lucrul acesta nu a fost ușor de realizat. Acum dirijez în aceeași manieră în care o făcea și Strauss: cântând la vioară." - André Rieu

Celebrul violonist a susținut o conferință de presă la București, marți 9 decembrie 2014, în care a anunțat primul său concert în România.

Urmărește conferința de presă a lui André Rieu în România

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PRa06dXLxDI]

Citește mai multe despre André Rieu
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Andre Rieu

album-andre-rieu-live-in-bucurestialbum-andre-rieu-roman-holidayalbum-andre-rieu-at-schonbrunn-viennaalbum-andre-rieu-love-in-venicealbum-andre-rieu-the-100-greatest-moments
album-andre-rieu-gala-concertalbum-andre-rieu-and-the-waltz-goes-on Vezi cele mai bune oferte pentru discurile lui Andre Rieu

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
BBC Music Awards 2014 - Câștigători, momente live - VIDEO

Prima ediție a BBC Music Awards s-a desfășurat pe 11 decembrie 2014 la London's Earl's Court. În cadrul galei au...

Închide