Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

André Rieu, al 5-lea concert la București pe 6 iunie 2015

Andre Rieu, îndrăgitul violonist olandez ce a înregistrat un record de vânzări de bilete în România, a anunțat cel de-al 5-lea concert la București. Noul spectacol Andre Rieu este programat pe 6 iunie 2015, în Piața Constituției. Biletele sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie.
Andre Rieu, concert în România în iunie 2015

Andre Rieu, concert în România în iunie 2015

Datorită cererii extraordinare din partea publicului din România pentru primele concerte, André Rieu și municipalitatea au căutat împreună soluții pentru a veni în întâmpinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pentru ziua de sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piața Constituției. André Rieu și echipa sa mulțumesc pe această cale Primarului General al Municipiului București, precum și municipalității pentru sprijinul acordat și pentru felul în care au colaborat pentru a extinde perioada în care pot fi organizate concerte, oferind astfel tuturor fanilor posibilitatea de a participa.

„Dragi români, doresc să vă urez Sărbători Fericite!” - mesajul lui André Rieu pentru fanii din România

André Rieu le urează românilor sărbători fericite

Biletele pentru concertul Andre Rieu din 6 iunie 2015 sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie, de la ora 18.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

În cazul rezervărilor la concertele deja anunțate, care din diverse motive au fost anulate de clienți, procedura uzuală aplicată de EVENTIM este să repună în vânzare biletele corespunzătoare.

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

André Rieu a început să dezvolte pasiunea pentru vioară de la o vârstă foarte fragedă. A început să studieze acest instrument când avea doar 5 ani, fiind fascinat de orchestre. Iubirea pentru muzica clasică a fost moștenită din familie, tatăl său fiind dirijor al Maastricht Symphony Orchestra. După finalizarea studiilor la Music Academy in Brussels, unde a primit diploma “Premier Prix” din partea Royal Conservatory of Brussels, André Rieu și-a început cariera muzicală formând Maastricht Salon Orchestra.  În 1987, a pus bazele unei noi orchestre, Johann Strauss Orchestra, astăzi cea mai mare orchestră privată la nivel internațional.

André Rieu susține în prezent turnee mondiale cu casa închisă, fiind ani la rând în Top 20 al celor mai profitabile turnee din întreaga lume, conform clasamentelor realizate deBillboard. Motivul pare a fi unul simplu: modul în care acesta abordează muzica clasică este diferit. În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali călătoresc în toată lumea, susținând în jur de 100 de concerte, totalizând peste un million de spectatori.

“Am fost membru al unei orchestre tradiționale și nu am înțeles niciodată de ce nicio persoană de pe scenă nu se distra. Din acest motiv am format propria orchestră, iar lucrul acesta nu a fost ușor de realizat. Acum dirijez în aceeași manieră în care o făcea și Strauss: cântând la vioară.” – André Rieu

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre André Rieu
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Andre Rieu

album-andre-rieu-live-in-bucurestialbum-andre-rieu-roman-holidayalbum-andre-rieu-at-schonbrunn-viennaalbum-andre-rieu-love-in-venicealbum-andre-rieu-the-100-greatest-moments
album-andre-rieu-gala-concertalbum-andre-rieu-and-the-waltz-goes-on Vezi cele mai bune oferte pentru discurile lui Andre Rieu

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2014: David Bisbal și Inna vor cânta în finala de pe 19 decembrie

Finala Vocea României 2014 va avea parte de o serie de momente live speciale. David Bisbal, ce a concertat pentru...

Închide