Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Single nou Viky Red, "I Really Do" - LYRIC VIDEO

După ce și-a format o bază de fani cu piese precum ”Miroase a dragoste de o vară” sau ”Vânzător de lumină”, Viky Red continuă seria lansărilor din acest an cu un nou single: ”I Really Do”. Piesa este compusă de Vlad Manolache și Viky Red.
Viky Red - I really do (single artwork)

Viky Red - ”I really do” (single artwork)

"I Really Do" este o piesa caldă, pozitivă, care vorbeste cu tandrețe despre iubire, fiind o declaratie de dragoste pentru acea persoană specială din viața noastră. Cu toții am cunoscut persoane care ne-au făcut să ne îndrăgostim, să vrem să ne strigăm din toți rărunchii iubirea pentru ei. Să ne facă să uităm de noi, să nu ne intereseze nimic altceva. Este așa cum spune Viky în refren: ”I really do, I do love you, I just can’t stop loving you”.

”‘It’s all about love cu piesa aceasta. Chiar vreau să transmit un sentiment pozitiv celor care o ascultă. Sper să placă și sper să aud cât mai multă lume fredonând-o” spune Viky Red.

Muzica este compusă de Vlad Manolache si Viky Red, iar textul de Elena Morosanu, fiind o producție Fonogram Records.

Viky Red - "I Really Do" - LYRIC VIDEO

În decembrie anul trecut, Viky Red a realizat o colaborare interesantă cu Aylin. Piesa se numește “Better” și se bucură de un videoclip simplu , dar de impact.

După numeroase colaborări și experimente pe plan muzical, printre care menționăm Sonichouse, Viky s-a alăturat binecunoscutei formații Morandi, ca instrumentist, având astfel ocazia să cânte pe aceeași scenă cu artiști renumiți precum 30 Seconds to Mars sau Jennifer Lopez și să acopere o mulțime de țări în concerte, precum Regatul Unit, Rusia, Spania, Italia, Grecia sau Țările Baltice.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
FKA twigs, atunci când ciudat devine provocator - VIDEO

"Lucrurile ciudate pot fi sexy", crede Tahliah Debrett Barnett, aka FKA twigs. Sexy sau nu, ciudat a fost întotdeauna generator...

Închide