Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Toboșarul AC/DC, Phil Rudd, arestat sub acuzația de angajare a unui asasin plătit - UPDATE

Toboșarul trupei AC/DC, Phil Rudd, a fost arestat în această dimineață sub acuzaţiile de amenințare cu moartea, angajare a unui asasin plătit și posesie de droguri. Dacă cea mai gravă dintre acuzații va fi probată în fața instanței judecătorești, muzicianul în vârstă de 60 de ani riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Phil Rudd, toboșarul AC/DC

UPDATE: Acuzația adusă lui Phil Rudd cu privire la angajarea unui asasin pentru a ucide 2 persoane a fost retrasă în lipsa unor probe concludente. "Ucișasul plătit" a declarat că taxa discutată a fost doar o vorbă în aer, fără concretizare. Rămân în picioare acuzațiile pentru posesia de metamfetamină și canabis și pentru amenințare cu moartea.

Phill Rudd s-a prezentat în dimineața zilei de 6 noiembrie la Tauranga District Court din Noua Zeelandă, după ce a fost acuzat de încercarea de angajare a unui asasin plătit, posesie de metamfetamină și canabis și amenințare cu moartea. Conform Stuff.co.nz, acuzațiile au fost aduse după ce poliția a percheziționat locuința muzicianului din Mauta în urma unui denunț.

Identitatea celor două persoane pe care toboșarul AC/DC ar fi plănuit să le omoare nu a fost încă dezvăluită, însă tentativa de angajare a asasinului ar data, se pare, din perioada 25 - 26 septembrie.

Adus în fața curții, Phill Rudd nu a scos niciun cuvânt, avocatul Tony Rickard-Simms făcând tot posibilul ca accesul presei să fie restricționat. Judecătorul Bidois a permis, însă, jurnalisților să filmeze, știrea răspândindu-se apoi cu repeziciune.

Rudd a fost eliberat pe cauţiune, impunându-i-se restricţii de călătorie. După ieșirea din arest, acesta a refuzat să facă orice fel de declarații. Muzicianul se va prezenta din nou în fața unui judecător pe 27 noiembrie.

Declarația AC/DC după aflarea veștii privind arestarea lui Phil Rudd

În urma acestor evenimente, colegii de trupă ai toboșarului au transmis un mesaj pe pagina de Facebook AC/DC prin care publicul este asigurat că activitatea formației nu va fi afectată.

"Tocmai am aflat despre arestarea lui Phil, pe măsură ce știrile ieșeau la iveală. Nu avem nimic de adăugat. Absența lui Phil nu va afecta lansarea noului album Rock or Bust și nici desfășurarea turneului de anul viitor."

Citește mai multe despre AC/DCPhil Rudd
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Viky Red, "I Really Do" - LYRIC VIDEO

După ce și-a format o bază de fani cu piese precum ”Miroase a dragoste de o vară” sau ”Vânzător de...

Închide