Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Timpuri Noi şi Partizan cântă "Perfect" la Iaşi şi Bucureşti în luna noiembrie

Două scene, două oraşe şi un concert ”Perfect”. Timpuri Noi şi Partizan vor cânta împreună la Iaşi şi Bucureşti în luna noiembrie a acestui an. Concertele vor avea loc pe 15 și 22 noiembrie, la Pub Underground, respectiv Berăria H.
Timpuri noi și Partizan - ”Perfect”

Timpuri noi și Partizan - ”Perfect”

Timpuri Noi promit un concert retrospectiv foarte bine structurat, cu piese atent alese, din care nu vor lipsi: Drumul spre lumină, Albele Furtuni, Mistretul, Becule, Tanța, Vecina, Luca, Stere, Adeline, NATO, Verginica, Emigrant. Totodată, Partizan, adică Adrian Pleşca - Artan, Răzvan Moldovan - Suedezu' Dan Iliescu, Adrian Borţun, Felix Sfura, Andrei Bărbulescu şi Alex Vascan ne anunță că totul va merge șnur: ”Vom începe perfect şi vom încheia, cum altfel dacă nu Perfect!”

Concerte Timpuri Noi & Partizan în noiembrie:

  • Concertul din Iaşi va avea loc sâmbătă, 15 noiembrie, la Pub Underground, Galeriile Ştefan cel Mare. Bilete şi informaţii referitoare la rezervări se găsesc direct la locaţie.
  • Concertul din Bucureşti va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie, în Oraşul cu chef de viaţă - Berăria H. Preţul biletului de concert este de 40 de lei, iar biletele pot fi achiziţionate online, prin reţeaua iabilet.ro şi fizic, din locaţie, în seară evenimentului.

Povestea Timpuri Noi începea cam aşa. În armată, l-a cunoscut pe Suedezu'- Răzvan Moldovan. Dan Iliescu cânta la chitară, iar Răzvan bătea la valiza. Răzvan i-a spus că are o trupa tare în Bucureşti, dar când au ajuns în oraş şi au pus staţia în mijlocul sălii, nu era decât Artan- Adrian Pleşca. Au apărut curând şi tobele lui Răzvan şi alţi băieţi, şi au început să repete într-o sală dintr-o uzină. Mai apoi i-a descoperit Cristi Zăpadă de la Metrock. Au dat primul concert în 1982, la Casa de Cultură "Înfrăţirea între popoare".

Timpuri Noi - "Perfect"

Timpuri Noi aveau curajul să fie o trupă de rock care cânta fără chitară distorsionată şi fără voce piţigăiată. Voiau să fie altfel, la modul ostentativ, iar publicul o simte şi azi ca un fel de provocare. Au multă energie, şi totul la asta se rezumă: să transmiţi ceva de pe scenă. De asta s-au apucat de muzică şi de asta îi revedem împreună pe scenă pe 15 noiembrie şi respectiv 22 noiembrie: pentru a păstra viu sentimentul de libertate, spiritul rock, rebel.

În lumea muzicală pop din România, invadată de play-back-uri, de dulcegării, de freze şi busturi sclipicioase, în spatele cărora nu se află mai nimic, Partizan poate avea efectul unei găleţi cu apă recepţionate dis-de-dimineaţă. Cu ironia fără limite a textelor, care iau la ţintă atitudini şi mentalităţi ale ştabilor, ale îmbogăţiţilor peste noapte, ale celor care fac din Mercedes ţelul suprem, Partizan este o explozie de ritmuri moderne adunate sub titulatura de "muzică veche de tip occidental". Adrian Pleşca spune despre Partizan că este proiectul unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică.

Citește mai multe despre PartizanTimpuri Noi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O zi până la primul show Eddie Griffin la București

A mai rămas doar o zi până la primul show de stand-up comedy al lui Eddie Griffin în România. Parte...

Închide