Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Single nou Stella feat. Cabron - "Zâmbete calme" - LYRIC VIDEO

Stella și Cabron au colaborat pentru noul single "Zâmbete calme". Piesa cu un aer optimist beneficiază de un lyric video ce poate fi urmărit în articol.
Stella feat. Cabron - Zâmbete calme

Stella feat. Cabron - Zâmbete calme

Ce faci atunci când ești înconjurat de drame, când dezamăgirile se întâlnesc la fiecare pas, iar cei cărora le-ai oferit încredere au preferat să o ignore? Stella ne sfătuiește să afișăm un zâmbet calm pe buze cu care putem alerga “printre drame” și care ne ajută să mergem mai departe.

Artista tocmai a lansat o nouă piesă, alături de Cabron, cu un ritm ce amintește de recentul hit lansat de Sia - ”Chandelier”. Vocea Stellei reuseste să creeze un efect hipnotizant, iar intervenția lui Cabron condimentează piesa.

"Muzica este un limbaj prin care reușesc să exprim dincolo de cuvinte, chiar dincolo de sentimente... Zâmbete calme vorbește despre lucruri care nu se vorbesc de obicei, despre suspiciuni, despre dorințe ascunse, despre ecoul strigătelor inimii, și mă bucur că un artist cu un cuvânt greu de spus cum e Cabron, a intrat în jocul meu și al lui Boier Bibescu, producătorul meu muzical", a declarat Stella.

"Îmi propusesem de mult să fac o piesă cu Stella și, iată că s-a nimerit ca Zâmbete calme să fie piesa potrivită... poate nu întâmplător!" - Cabron

Stella feat. Cabron - "Zâmbete calme" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre CabronStella Anița
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Benjamin Booker zguduie scena muzicii cu al său punk blues - VIDEO

Dacă nume precum Jimi Hendrix, Chuck Berry și Jack White v-au trecut prin minte atunci când l-ați auzit prima oară...

Închide