Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Slash, U2 și Ed Sheeran, live la MTV Europe Music Awards 2014 - VIDEO

Gala MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 a fost prilejul ideal pentru artiști precum Slash, U2 și mai prospătul ”coleg fruntaș în clasamente” Ed Sheeran să ofere publicului un show pe cinste. Cele mai tari momente live din cadrul show-ului MTV EMA 2014 pot fi urmărite în articol.

Slash la MTV EMA 2014 (foto: Getty Images for MTV)

MTV Europe Music Awards 2014 a fost o ediție cu o savoare în plus pentru iubitorii muzicii rock. Dacă în anii anteriori pop-ul dădea tonul live-urilor, de această dată chitările celor de la Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators s-au armonizat cu cele ale trupei U2 și ale debutanților de la Royal Blood pentru o seară rock de excepție.

Momentul live oferit de Slash & Co alături de Simon Neil de la Biffy Clyro a fost cireașa de pe tort a serii, întreaga prestație fiind gândită ca un tribut adus lui Ozzy Osbourne, distins în cadrul ceremoniei cu un Global Icon Award. Așa cum îi stă în fire, veterantul muzicii heavy metal nu s-a ferit în a-și exprima nedumerirea cu privire la acest premiu acordat de MTV, ce nu are tradiție în istoria galei (trofeul se acordă din 2010).

”Nu știu de unde naiba au scos-o pe asta cu Global Icon Award”, a spus Ozzy în discursul său de acceptare a premiului.

Un al moment savurat de către publicul MTV a fost live-ul trupei U2. Formația, ce a revenit anul acesta cu un controversat album - ”Songs of Innocence” - a interpretat în cadrul galei piesa ”Every Breaking Wave”, seara rock fiind asezonată și cu o interpretare admirabilă a britanicilor de la Royal Blood.

Mai jos puteți urmări cele mai tari momente din cadrul galei, în lista noastră figurând și Ed Sheeran, Enrique Iglesias și Alicia Keys.

Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators - tribut Ozzy Osbourne

U2 - ”Every Breaking Wave”

Royal Blood - Figure It Out

Ed Sheeran - ”Thinking Out Loud”

Enrique Iglesias - ”I'm A Freak” / ”Bailando”

Alicia Keys - ”We Are Here”

Citește mai multe despre Alicia KeysEd SheeranEnrique IglesiasRoyal BloodSlashU2
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 - Câștigători, discursuri - VIDEO

Câștigătorii MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 au intrat în posesia premiilor de popularitate în cadrul galei ce s-a desfășurat...

Închide