Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou Selah Sue - "Together" feat. Childish Gambino - LYRIC VIDEO

Artista belgiană Selah Sue a lansat o nouă piesă, intitulată "Together". Melodia este înregistrată împreună cu Childish Gambino și vine în completarea piesei lansate în urmă cu câteva săptămâni, ”Alone”.

Publicat

pe

Selah Sue
Selah Sue │ FOTO: www.facebook.com

"Trebuie să fi simțit singurătatea pentru a te putea bucura din plin de compania cuiva", ne spune Selah Sue în versurile noului single "Together". Cu aceeași înțelepciune atipică vârstei, tânăra artistă completează astfel mesajul single-ului lansat anterior, "Alone", prin care vorbea despre importanța iubirii în viața fiecăruia, precum și despre frica de a pierde acest sentiment.

De la o stare la alta, Selah Sue navighează astfel fără efort spre zone emoționale profunde, apelând la noi influențe muzicale. Piesa "Together", lansată în colaborare cu Childish Gambino, va fi inclusă pe cel de-al doilea material discografic al artistei, ”REASON”. Pentru acest album, Selah Sue a colaborat cu producători precum Robin Hannibal (Rhye, Kendrick Lamar) și Ludwig Goransson (Childish Gambino, Haim), procesul de înregistrare și masterizare a noilor piese fiind unul îndelungat și solicitant.

Pentru piesele incluse pe noul album, Selah a experimentat noi genuri muzicale. Cele mai puternice influențe, spunea Selah Sue în 2013, ”vor veni din zonele jazz și electro”, acestea fiind genurile pe care le asculta la momentul înregistrării compozițiilor.

Albumul ”REASON” este așteptat pe piață în martie 2015, până atunci fanii artistei putându-se bucura de EP-ul ”Alone”, ce va fi lansat pe 4 decembrie.

Tracklist "ALONE" - Selah Sue:

  1. Alone
  2. Together (feat Childish Gambino)
  3. Time
  4. Won’t Go For More (Acoustic)

Selah Sue - "Together" feat. Childish Gambino - LYRIC VIDEO

Pe Selah Sue am avut ocazia să o vedem în premieră la B'Estfest 2012, iar pe 22 septembrie artista a susținut cel de-al 2-lea concert la Arenele Romane. InfoMusic nu a lipsit, astfel încât vă invităm să revedeți galeria cu poze a evenimentului organizat de Phoenix Entertainment.

Trending