Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Reguli extreme la concertul lui Jack White – fără filmări și poze cu telefonul mobil

Jack White va cânta în premieră la București pe 9 noiembrie 2014. Concertul va avea loc în incinta Pavilionului Central de la Romexpo, Omul cu Șobolani urmând să încălzească atmosfera în deschidere. Printre regulile de acces la eveniment, organizatorii au anunțat interzicerea folosirii telefoanelor mobile, a tabletelor sau a altor gadgeturi cu scopul filmării sau fotografierii.

Publicat

pe

Jack White, concert în România
Jack White, concert în România

UPDATE: Urmărește galeria de poze de la concertul Jack White

Programul concertului Jack White

 • Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00.
 • 19:00 - 19:45 - Omul cu Șobolani
 • 20:15 - Jack White

Duminică, fanii lui Jack White vor putea asista în premieră la concertul favoritului lor, putând păstra amintirile live doar în minte și suflet. Cu câteva zile înaintea show-ului, organizatorii au comunicat regulile de acces în Pavilionul Central de la Romexpo. Fotografierea sau înregistrarea momentelor live sunt strict interzise, indiferent de natura aparatului folosit. Nerespectarea acestor reguli poate conduce la întreruperea definitivă a concertului, potrivit managementului artistului.

Phoenix Entertainment face apel la spectatori să îi arate lui Jack White că publicul din România este cel mai civilizat public din lume. Promoterul ne-a transmis următoarele:

Pentru buna desfășurare a evenimentului, managementul Jack White face apel la înțelegerea publicului distins și are rugămintea de a nu se folosi gadget-urile de orice fel cu scopul de a filma sau a face poze concertului. Mai exact, telefoanele mobile, ipad-urile, aparatele de înregistrare video, foto sau audio de orice tip sunt strict interzise. Orice persoana care va încălca această regulă va fi condusă în afara Pavilionului Central și nu va mai putea intra în zona de concert deoarece această acțiune poate cauza întreruperea definitivă a concertului.

Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expoziției, pe la poarta de intrare B, publicul fiind rugat să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfășurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.

Cum poți ajunge la concertul Jack White de la Romexpo folosind mijloacele de transport în comun:

 • tramvai: 41 si 42;
 • linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - până la ora 23.00, iar după ora 23.00, linia N113;
 • metrou: Statia Aviatorilor.

Jack White este membru fondator al trupei The White Stripes şi câştigător a 8 premii Grammy Music Awards. “Would You Fight For My Love?” este cel mai nou single/videoclip Jack White, extras de pe aclamatul album “Lazaretto“. Cel de-al doilea disc solo a deputat pe prima poziție în topul Billboard 200.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MQOnbp_DspY]

Concertul de pe 9 noiembrie va constitui o premieră națională. Jack White va fi însoțit de un nou claviaturistDean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evoluția sa alături de Queens of the Stone Age. Acesta îl înlocuiește pe Ikey Owens, decedat în urma unui atac de cord pe 14 octombrie 2014 (la 39 de ani).

Cel mai recent concert organizat de Phoenix Entertainment este cel susținut de Tarja Turunen - citește recenzia. Promoterul va continua seria evenimentelor cu o altă premieră - 2 Cellos pe 8 decembrie la Sala Palatului.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 9 noiembrie 2014

Jack White

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Focus in The Park 2022 ale loc în luna august; Vezi lineup-ul

Focus in The Park revine în 2022 cu o nouă ediție. Festivalul va avea loc în parcul Sub Arini din Sibiu, având confirmați în lineup artiști și trupe precum Irina Rimes, Subcarpați, Omul cu șobolani și Partizan. Organizatorii promit "cel mai frumos Focus in the Park de până acum".

Publicat

pe

MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019
MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019 │ FOTO: Mihnea Ratte

Focus in The Park, "festivalul pentru un stil de viață alternativ", va avea loc anul acesta în perioada 24 - 28 august. Organizatorii au stabilit deja lineup-ul final, gândit pentru a satisface orice iubitor de muzică alterantivă. Ca de obicei, intrarea la evenimentul din Sibiu este liberă.

"Anul acesta ne vedem în parcul Sub Arini cu artiști unul și unul, la cel mai frumos Focus in the Park de până acum", au transmis organizatorii.

Lineup-ul Focus in The Park 2022:

Pe scenă vor urca:

 • Subcarpați
 • Irina Rimes
 • Șuie Paparude
 • Partizan
 • Omul cu șobolani
 • Basska
 • byron cu Filarmonica de Stat Sibiu
 • Moonlight Breakfast
 • Jazzybit

La eveniment vor cânta și artiști locali precum: onenightstand, Wildchild Band, The Noise, Crocodile Paradox și Charlie Fălămaș.

Muzica nu se va opri niciodată pentru că la butoane vor fi: Vlad Dobrescu, Yardie Flo, DjDark, FunkyDrop, Coralie de Gonzaga, Lowelt, Disconnected, Tutzi, Mate, Ioana și Kiki.

Despre Focus in The Park

Focus in the Park este un eveniment dedicat muzicii alternative, jazz și contemporane. Dincolo de asta, organizatorii invită publicul la o experiență mai complexă, care îmbină perfect muzica cu activitățile în aer liber și gastronomia.

Prima ediție a festivalului Focus in The Park a avut loc în 2018. Publicul s-a putut bucura de Street Food in the Park, Picnic in the Park și Craft Beer in the Park, din lineup făcând parte trupe ca Șuie Paparude, The Mono Jacks și Coma.

Citește în continuare

Muzică nouă

Jack White lansează piesa "Hi-De-Ho", colaborare cu rapperul Q-Tip

Jack White a lansat poate cea mai eclectică piesă a carierei sale, care deja nu era străină de melodii inedite, trăznite, speciale. Se numeşte "Hi-De-Ho" şi începe cu vibe de film de epocă, apoi de negativ de Eminem şi ajunge să sune a funk şi hip-hop-ul jucăuş al anilor '90.

Publicat

pe

Coperta single Jack White Q-Tip Hi-De-Ho
Coperta single Jack White Q-Tip Hi-De-Ho │ FOTO: Jack White

Jack White a colaborat cu rapperul Q-Tip pentru a realiza melodia "Hi-De-Ho" şi pare a experimenta foarte mult cu sintetizatorul, chitara şi cu o percuţie şi linie de bas simplă. Faţă de marile hituri The White Stripes, care meritau să ajungă în Guitar Hero, această melodie pare compusă într-un soft de pe un laptop sau chiar smartphone, o înlănţuire de sample-uri şi fără a coccheta prea mult cu rock-ul.

Chitaristul nu e străin de colaborări, având la activ piese cu Beyonce, dar şi cu Tribe Called Quest. Pe noul single auzim un sample de Cab Calloway şi Q-Tip se dezlănţuie cu un flow ce aminteşte de Eminem. Single-ul e complet diferit de ce am auzit recent de la Jack White, în pregătirea albumului "Fear of the Dawn". Se aruncă cu nume în versuri, de la Chuck Berry, la Mariah Carey şi Stevie Wonder cu piesa "Contusion".

Cei doi artişti au mai colaborat şi în trecut, iar White a apărut pe albumul final de la A Tribe Called Quest, "We Got it From Here... Thank You 4 Your Service". De asemenea Q Tip şi Jack şi-au cântat piesele unul altuia la un concert din 2015 în Madison Square Garden. Creierul The White Stripes, Raconteurs şi The Dead Weather va pleca într-un turneu în Statele Unite în această primăvară, iar în iunie şi iulie ajunge în Europa.

La început de an 2022 am ascultat piese ale sale precum "Fear of the Dawn" şi "Love is Selfish". Pe final de 2021 apărea track-ul "Taking Me Back", creat pentru cel mai nou joc din seria "Call of Duty". Melodia s-a auzit live la Saturday Night Live, cu o chitară explozivă. White se afla acum în "perioada albastră" ca Picasso şi o marchează vopsindu-şi părul în albastru şi incluzând nuanţa în toate clipurile sale din ultima vreme.

Citește în continuare

Trending