Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Reguli extreme la concertul lui Jack White – fără filmări și poze cu telefonul mobil

Jack White va cânta în premieră la București pe 9 noiembrie 2014. Concertul va avea loc în incinta Pavilionului Central de la Romexpo, Omul cu Șobolani urmând să încălzească atmosfera în deschidere. Printre regulile de acces la eveniment, organizatorii au anunțat interzicerea folosirii telefoanelor mobile, a tabletelor sau a altor gadgeturi cu scopul filmării sau fotografierii.

Publicat

pe

Jack White, concert în România
Jack White, concert în România

UPDATE: Urmărește galeria de poze de la concertul Jack White

Programul concertului Jack White

 • Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00.
 • 19:00 - 19:45 - Omul cu Șobolani
 • 20:15 - Jack White

Duminică, fanii lui Jack White vor putea asista în premieră la concertul favoritului lor, putând păstra amintirile live doar în minte și suflet. Cu câteva zile înaintea show-ului, organizatorii au comunicat regulile de acces în Pavilionul Central de la Romexpo. Fotografierea sau înregistrarea momentelor live sunt strict interzise, indiferent de natura aparatului folosit. Nerespectarea acestor reguli poate conduce la întreruperea definitivă a concertului, potrivit managementului artistului.

Phoenix Entertainment face apel la spectatori să îi arate lui Jack White că publicul din România este cel mai civilizat public din lume. Promoterul ne-a transmis următoarele:

Pentru buna desfășurare a evenimentului, managementul Jack White face apel la înțelegerea publicului distins și are rugămintea de a nu se folosi gadget-urile de orice fel cu scopul de a filma sau a face poze concertului. Mai exact, telefoanele mobile, ipad-urile, aparatele de înregistrare video, foto sau audio de orice tip sunt strict interzise. Orice persoana care va încălca această regulă va fi condusă în afara Pavilionului Central și nu va mai putea intra în zona de concert deoarece această acțiune poate cauza întreruperea definitivă a concertului.

Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expoziției, pe la poarta de intrare B, publicul fiind rugat să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfășurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.

Cum poți ajunge la concertul Jack White de la Romexpo folosind mijloacele de transport în comun:

 • tramvai: 41 si 42;
 • linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - până la ora 23.00, iar după ora 23.00, linia N113;
 • metrou: Statia Aviatorilor.

Jack White este membru fondator al trupei The White Stripes şi câştigător a 8 premii Grammy Music Awards. “Would You Fight For My Love?” este cel mai nou single/videoclip Jack White, extras de pe aclamatul album “Lazaretto“. Cel de-al doilea disc solo a deputat pe prima poziție în topul Billboard 200.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MQOnbp_DspY]

Concertul de pe 9 noiembrie va constitui o premieră națională. Jack White va fi însoțit de un nou claviaturistDean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evoluția sa alături de Queens of the Stone Age. Acesta îl înlocuiește pe Ikey Owens, decedat în urma unui atac de cord pe 14 octombrie 2014 (la 39 de ani).

Cel mai recent concert organizat de Phoenix Entertainment este cel susținut de Tarja Turunen - citește recenzia. Promoterul va continua seria evenimentelor cu o altă premieră - 2 Cellos pe 8 decembrie la Sala Palatului.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 9 noiembrie 2014

Jack White

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie și mulți alții cântă la Danube Rock Sounds 2022

Ajuns deja o tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați, Danube Rock Sounds revine pe plaja Dunărea. Unele dintre cele mai iubite trupe de rock vor urca pe scena festivalului. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Mono Jacks / Vița de Vie
The Mono Jacks / Vița de Vie │ FOTO: InfoMusic

Între 16 și 18 septembrie, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la a opta ediție. În cele trei zile de festival, publicul din Galați îi va putea asculta live pe: Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice.

Acces Danube Rock Sounds 2022:

Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.

Program Danube Rock Sounds 2022

Vineri, 16 septembrie

 • Melting Dice
 • Pinholes
 • Mihail
 • Omul cu șobolani
 • Vița de Vie

Sâmbătă, 17 septembrie

 • Hvnds
 • Dimitri’s Bats
 • Implant pentru Refuz
 • Robin and the Backstabbers
 • The Mono Jacks
 • Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase

Duminică, 18 septembrie

 • Dl Goe
 • The Schnitzels
 • Domino
 • Trooper
 • Alternosfera

Bilete Danube Rock Sounds 2022:

Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online, la prețuri cuprinse între 230 de lei și 99 de lei. Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival, la prețul de 190 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending