Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Reguli extreme la concertul lui Jack White – fără filmări și poze cu telefonul mobil

Jack White va cânta în premieră la București pe 9 noiembrie 2014. Concertul va avea loc în incinta Pavilionului Central de la Romexpo, Omul cu Șobolani urmând să încălzească atmosfera în deschidere. Printre regulile de acces la eveniment, organizatorii au anunțat interzicerea folosirii telefoanelor mobile, a tabletelor sau a altor gadgeturi cu scopul filmării sau fotografierii.
Jack White, concert în România

Jack White, concert în România pe 9 noiembrie 2014

UPDATE: Urmărește galeria de poze de la concertul Jack White

Programul concertului Jack White

  • Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00.
  • 19:00 - 19:45 - Omul cu Șobolani
  • 20:15 - Jack White

Duminică, fanii lui Jack White vor putea asista în premieră la concertul favoritului lor, putând păstra amintirile live doar în minte și suflet. Cu câteva zile înaintea show-ului, organizatorii au comunicat regulile de acces în Pavilionul Central de la Romexpo. Fotografierea sau înregistrarea momentelor live sunt strict interzise, indiferent de natura aparatului folosit. Nerespectarea acestor reguli poate conduce la întreruperea definitivă a concertului, potrivit managementului artistului.

Phoenix Entertainment face apel la spectatori să îi arate lui Jack White că publicul din România este cel mai civilizat public din lume. Promoterul ne-a transmis următoarele:

Pentru buna desfășurare a evenimentului, managementul Jack White face apel la înțelegerea publicului distins și are rugămintea de a nu se folosi gadget-urile de orice fel cu scopul de a filma sau a face poze concertului. Mai exact, telefoanele mobile, ipad-urile, aparatele de înregistrare video, foto sau audio de orice tip sunt strict interzise. Orice persoana care va încălca această regulă va fi condusă în afara Pavilionului Central și nu va mai putea intra în zona de concert deoarece această acțiune poate cauza întreruperea definitivă a concertului.

Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expoziției, pe la poarta de intrare B, publicul fiind rugat să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfășurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.

Cum poți ajunge la concertul Jack White de la Romexpo folosind mijloacele de transport în comun:

  • tramvai: 41 si 42;
  • linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - până la ora 23.00, iar după ora 23.00, linia N113;
  • metrou: Statia Aviatorilor.

Jack White este membru fondator al trupei The White Stripes şi câştigător a 8 premii Grammy Music Awards. “Would You Fight For My Love?” este cel mai nou single/videoclip Jack White, extras de pe aclamatul album “Lazaretto“. Cel de-al doilea disc solo a deputat pe prima poziție în topul Billboard 200.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MQOnbp_DspY&w=600]

Concertul de pe 9 noiembrie va constitui o premieră națională. Jack White va fi însoțit de un nou claviaturistDean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evoluția sa alături de Queens of the Stone Age. Acesta îl înlocuiește pe Ikey Owens, decedat în urma unui atac de cord pe 14 octombrie 2014 (la 39 de ani).

Cel mai recent concert organizat de Phoenix Entertainment este cel susținut de Tarja Turunen - citește recenzia. Promoterul va continua seria evenimentelor cu o altă premieră - 2 Cellos pe 8 decembrie la Sala Palatului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Jack WhiteOmul cu Șobolani (OCS)
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toboșarul AC/DC, Phil Rudd, arestat sub acuzația de angajare a unui asasin plătit - UPDATE

Toboșarul trupei AC/DC, Phil Rudd, a fost arestat în această dimineață sub acuzaţiile de amenințare cu moartea, angajare a unui...

Închide