Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Proconsul a lansat o piesă nouă, "Din nou" - LYRIC VIDEO

Proconsul a lansat un nou single, intitulat ”Din nou”. Piesa de dragoste este compusă de cei cinci membri ai trupei, versurile fiind scrise de Adina Butar și de Bodo, solistul formației.
Proconsul

Proconsul

“Prin intermediul acestui cântec vrem să readucem în atenție stilul Proconsul, pentru că ‘Din nou’ este o baladă și noi ne pricepem să compunem balade foarte frumoase”, a spus Dragos Dinca, chitaristul trupei.

“Este toamnă, iar toamna ne inspiră la romantism, la amintirea unor momente plăcute sau mai puțin plăcute, alături de persoana iubită! De aceea, am considerat că este un moment bun să lansăm acum aceasta piesă, care marcheza de altfel și revenirea, după 15 ani, la Mediapro Music, casa de discuri cu care am avut primul contract din carieră”, a adăugat Dragos.

Proconsul pregătește deja alte două melodii, interpretate cu alți doi artiști români foarte populari, ce vor fi lansate anul viitor.

Formația Proconsul a fost înființată în 1999 și a cunoscut succesul odată cu hitul “De la ruși vine ploaia”. În 15 ani, trupa a lansat numeroase hituri, printre care “Cerul”, “Mi-ai luat inima”, “Zbor”, “Despre tine” sau “Spune-mi despre noi” și 10 albume, inclusiv unul de best of, cu cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Proconsul - "Din nou" - AUDIO

Citește mai multe despre Proconsul
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Marilyn Manson se numește "The Pale Emperor" - TRACKLIST

"The Pale Emperor" este numele celui de-al 9-lea album Marilyn Manson, programat pentru lansare la începutul anului 2015. Tracklistul noului...

Închide