Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

O zi până la primul show Eddie Griffin la București

A mai rămas doar o zi până la primul show de stand-up comedy al lui Eddie Griffin în România. Parte a turneului ”Living Legend Tour”, spectacolul va avea loc la Cinema Patria, pe 14 noiembrie 2014, cu începere de la ora 20.00.
Eddie Griffin

Eddie Griffin

Edward "Eddie" Rubin Griffin, născut pe 15 iulie 1968, este un celebru actor și comediant american, cunoscut în România pentru rolul lui Eddie Sherman din serialul de televiziune ”Malcolm & Eddie”, dar și din comedia ”Undercover Brother”.

Artistul și-a început fulminanta carieră actoricească la începutul anilor 1990. Îndrăgostit de dans de la o vârstă fragedă și cu simt întreprinzător înnăscut, la doar 16 ani și-a deschis prima sală de dans în orasul său natal, Kansas, devenind un coregraf foarte apreciat. Verioșaara sa îi deschide drumul spre succes, urcându-l pe scena unui club local, unde a încântat publicul instantaneu cu umorul său debordant. Ne nesimțite, cele 3 minute pe care trebuia să le interpreteze s-au transformat în 45, apoi în show-uri întregi, turnee și roluri în filme, aducându-l în Top 100 comedianti ai tuturor timpurilor.

Eddie Griffin - DysFunktional Family

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mXlYUpHCAqA&w=600]

Eddie a desfășurat în același timp și o importantă activitate muzicală, apărând pe albumele ”The Chronic” (1992) și ”Chronic 2001” (2001) ale cunoscutului rapper Dr. Dre, aceste materiale fiind premiate cu multiple discuri de platină. De asemenea, a participat la coloana sonora a producției DysFunktional Family (2003), alături de Snoop Dogg, Dr. Dre și Tupac.

Eddie Griffin va susține primul său show de stand-up comedy în România pe 14 noiembrie. Spectacolul, ce face parte din turneul ”Living Legend Tour”, va avea loc la Cinema Patria, cu începere de la ora 20.00. Accesul publicului se va face cu începere de la ora 19.00.

Prețuri bilete Eddie Griffin la Cinema Patria:

  • Categoria I - 250 RON
  • Categoria II (SUPLIMENTATE) – 200 RON
  • Categoria III - 150 RON

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Stella feat. Cabron - "Zâmbete calme" - LYRIC VIDEO

Stella și Cabron au colaborat pentru noul single "Zâmbete calme". Piesa cu un aer optimist beneficiază de un lyric video...

Închide