Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

OneRepublic, pentru prima dată în România

OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop – rock ale momentului, va concerta pentru prima dată în România în vara anului 2015, pe 4 iunie, la Arenele Romane din București. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, intitulat ”Native”.

Publicat

pe

OneRepublic
OneRepublic

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică. Interesul caselor de discuri nu a întârziat să apară, într-un final trupa alegând să semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivându-și astfel și formula: Tedder la voce, Filkins la chitară și backing vocals, Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle la bas și violoncel, iar Drew Brown la chitară. Din păcate acest parteneriat s-a încheiat mai repede decât fusese preconizat, albumul programat să iasă în vara anului 2006 fiind anulat cu doar două luni inainte de lansare. Debutul discografic a avut loc un an mai târziu, în 2007, materialul ”Dreaming Out Loud” având de această dată sprijinul Interscope Records. De aici până la succesul internațional nu a mai fost decât un singur pas.

Primul single, „Apologize”, a devenit un hit incontestabil, versiunea remixata de Timbaland ajungând pe prima pozitie a clasamentelor muzicale din 16 țări, aducându-le totodată și prima nominalizare la premiile Grammy. Cel de-al doilea single, „Stop and Stare”, a reușit, de asemenea, să se poziționeze bine în clasamentele Billboard, albumul ajungând să fie răsplătit cu mai multe discuri de platină și aur pentru numărul de vânzări înregistrate.

OneRepublic - "Stop And Stare"

Cel de-al doilea material discografic s-a numit ”Waking Up” (2009) și a continuat seria pieselor de succes cu noi single-uri precum „All the Right Moves”, „Secrets”, „Marchin On” sau „Good Life”, cea din urmă ajungând rapid în primele zece poziții din Billboard Hot 100.

Native”, al treilea album, a fost lansat în luna martie a anului trecut, debutând direct pe locul 4 în Billboard 200. „Feel Again”, „If I Lose Myself” și „Counting Stars” au consolidat statutul trupei care, single după single, cucerește clasamentele muzicale, trecandu-și în palmares noi distincții și nominalizări. Până în prezent, OneRepublic se poate lăuda cu un portofoliu consistent de nominalizări la diferite premii din industria muzicală precum Grammy Awards, MTV Music Awards, People's Choice Awards sau Billboard Music Awards.

Live, OneRepublic este o prezență efervescentă care a reușit să câștige adepți redutabili, printre care și Pink, Bon Jovi sau Maroon 5, care i-au invitat pe cei cinci membri să le fie alături în câteva dintre turneele lor. După mai multe show-uri ca opening act, OneRepublic a început să își croiască propriile turnee, pregătindu-se în prezent de o nouă serie care, în vara anului următor, va aduce trupa și în fața publicului roman.

Bilete concert OneRepublic la Arenele Romane în 2015:

OneRepublic va concerta pe 4 iunie, la Arenele Romane din București, aceasta fiind prima vizită a trupei americane în România. Biletele sunt disponibile de astăzi pe www.myticket.ro, la prețuri promoționale valabile până la finalul anului: 120, 175, 185, 200, 235 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 4 iunie 2015

OneRepublic

Loc
Arenele Romane

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE