Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Omul cu șobolani deschide primul concert Jack White în România

Trupa Omul cu șobolani (OCS) a fost aleasă de către managementul Jack White pentru a deschide primul concert al muzicianului în România. Show-ul va avea loc pe 9 noiembrie 2014, în Pavilionul Central Romexpo din București.

Publicat

pe

Omul cu sobolani in concertul de lansare a albumului Marea Cautare in Colectiv pe 11 octombrie 2013

Una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România, Omul cu șobolani, a fost înființată în Constanța, în 1997. De atunci au trecut 17 ani de căutări, 8 albume lansate, 90 de piese și 3 generații de fani. Componența actuală îi cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) și Radu Andrei (bas).

În 2012, Omul cu șobolani a pornit într-o nouă căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. "Marea Căutare" este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost căutat, și este cel mai "introspectiv" album OCS de până acum.

OCS - "Caută"

Cu un renume câștigat atât în perioada The White Stripes, cât și ca artist solo, nonconformistul Jack White s-a remarcat atât pe partea de compoziție, cât și pe cea de interpretare. Revista Rolling Stone l-a plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor, muzicianul fiind fără îndoială un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues.  Până acum, muzica sa a încântat milioane de fani atât în cadrul festivalurilor la care a fost headliner - printre care se numără și Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury și iTunes Festival – cât și la concertele sold-out pe care le-a susținut în numeroase orașe din SUA și Europa de Vest.

Anul acesta, Jack White va ajunge pentru prima oară în România. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc pe 9 noiembrie 2014 în Pavilionul Central de la Romexpo, București. Pentru acest concert este disponibil un număr limitat de bilete.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 9 noiembrie 2014

Jack White

Loc
Romexpo

Trending