Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Noul album Marilyn Manson se numește "The Pale Emperor" - TRACKLIST

"The Pale Emperor" este numele celui de-al 9-lea album Marilyn Manson, programat pentru lansare la începutul anului 2015. Tracklistul noului disc poate fi consultat în articol.
Marilyn Manson

Marilyn Manson

Marilyn Manson a dat publicității noi detalii despre cel de-al 9-lea material discografic. Albumul se numește "The Pale Emperor" și va fi lansat pe piață la începutul anului viitor, pe 20 ianuarie. Varianta standard a discului include 10 piese, ediția disponibilă pe iTunes și Amazon numărând 13 compoziții.

Tracklist "The Pale Emperor" - Marilyn Manson (iTunes Edition)

 1. "Killing Strangers"
 2. "Deep Six"
 3. "Third Day of a Seven Day Binge"
 4. "The Mephistopheles of Los Angeles"
 5. "Warship My Wreck"
 6. "Slave Only Dreams to Be King"
 7. "The Devil Beneath My Feet"
 8. "Birds of Hell Awaiting"
 9. "Cupid Carries a Gun"
 10. "Odds of Even"
 11. "Day 3"
 12. "Fated, Faithful, Fatal"
 13. "Fall Of The House Of Death"

Într-un interviu acordat publicației NME la începutul anului, Marilyn Manson dezvăluia că noul său material discografic va fi unul "cinematic" și că va include influențe de old blues.

"E un volum de muncă considerabil și sunt pe cale să definitivez ceea ce am început. Albumul este foarte cinematic. Partea redneck a personalității mele este vizibilă în voce, sound-ul încorporând influențe de old blues și elemente de hard rock. Vreau să valorific părțile bune din trecut, în ce privește muzica și personalitatea mea. Nu e vorba aici despre a fi mereu iritat de ce se întâmplă în lume, ci despre realizarea faptului că cineva trebuie să agite un pic apele. Îmi place să fiu dezechilibrat, să fiu impredictibil. Îmi place să-i îngrijorez pe cei din jur când vine vorba despre lucrurile care se pot întâmpla atunci când intru într-un restaurant sau joc într-un film. Mereu așteaptă cu sufletul la gură gândindu-se <<Ce-o să mai facă de data asta pentru a distruge chestia aia?>>. Iar eu vin apoi calm și-mi fac treaba așa cum trebuie, în speranța că ceea ce s-a întâmplat va transmite ideea total opusă despre realitate."

Recent, Marilyn Manson a lansat piesa "Third Day of a Seven Day Binge", primul extras de pe albumul "The Pale Emperor". Single-ul  încorporează influențe noi în sound-ul industrial metal al muzicianului, anunțând schimbări în abordarea artistică.

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OneRepublic, pentru prima dată în România

OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop – rock ale momentului, va concerta pentru prima dată în România în...

Închide