Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Noel Gallagher's High Flying Birds - "Do The Damage" - AUDIO

Noel Gallagher's High Flying Birds, trupa formată de fostul membru Oasis, a revenit în peisajul muzical cu cel de-al doilea album de studio. "Chasing Yesterday" va fi lansat pe piață în martie 2015, până atunci fanii putând asculta un nou single, "Do The Damage".
Noel Gallagher

Noel Gallagher │ FOTO: Lawrence Watson

După o pauză de 4 ani de la albumul precedent, Noel Gallagher's High Flying Birds  revine cu cel de-al doilea material discografic, "Chasing Yesterday". Compozițiile incluse pe acest disc au fost compuse și produse de Noel Gallagher, aceasta fiind o premieră în cariera fostului membru Oasis.

"(Întregul proces) A fost o mare bătaie de cap. Nu e ca și cum aș fi avut până acum oameni care să-mi spună ce să scriu sau în ce direcție să merg, dar a ține sub control toate sesiunile de înregistrări, săptămână de săptămână, s-a dovedit a fi extrem de dificil. O armată de oameni stătea și se uita la mine, întrebând <<OK, ce facem astăzi?>>. Iar eu îmi dădeam seama ce trebuie făcut pe măsură ce înaintam cu înregistrările", a povestit Noel Gallagher.

"Chasing Yesterday" va fi lansat pe piață pe 2 martie 2015, sub egida Sour Mash. Cel de-al single extras de pe acest album se numește "Do The Damage" și va putea fi achiziționat începând cu data de 17 noiembrie.

Tracklist "Chasing Yesterday" - Noel Gallagher's High Flying Birds

 1. 'Riverman'
 2. 'In the Heat of the Moment'
 3. 'The Girl with X-Ray Eyes'
 4. 'Lock All the Doors'
 5. 'The Dying of the Light'
 6. 'The Right Stuff'
 7. 'While the Song Remains the Same'
 8. 'The Mexican'
 9. 'You Know We Can't Go Back'
 10. 'Ballad of the Mighty I'

Noel Gallagher's High Flying Birds - "Do The Damage"

Noul album "Chasing Yesterday" va fi promovat în cadrul unui turneu european. Primele date anunțate pot fi consultate mai jos.

 • 12 Martie 2015 - Zenith, Paris
 • 14 Martie 2015 - Fabrique, Milan
 • 16 Martie 2015 - Max-Schmeling-Halle, Berlin
 • 17 Martie 2015 -  Store Vega, Kopenhagen
 • 19 Martie 2015 - Mitsubishi Electric Halle, Dusseldorf
 • 20 Martie 2015 - TivoliVrendenburg, Utrecht
 • 22 March  2015 - Ancienne Belgique, Brussels

Citește mai multe despre Noel Gallagher's High Flying Birds
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicole Cherry - "Fată naivă", teaser videoclip și poze de la filmări

Nicole Cherry a filmat săptămâna trecută un nou videoclip, pentru piesa “Fată naivă”. Versurile melodiei prezintă o perspectivă matură asupra...

Închide