Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Nicole Cherry - "Fată naivă", teaser videoclip și poze de la filmări

Nicole Cherry a filmat săptămâna trecută un nou videoclip, pentru piesa “Fată naivă”. Versurile melodiei prezintă o perspectivă matură asupra unei iubiri adolescentine, scenariul clipului evoluând în paralel pe mai multe planuri. Un teaser al videoclipului și câteva poze de la filmări sunt disponibile în articol.
Nicole Cherry - ”Fată naivă” (poză de la filmarea videoclipului)

Nicole Cherry - ”Fată naivă” (poză de la filmarea videoclipului) (foto: Silviu Sandulescu)

Filmările pentru noul videoclip Nicole Cherry, "Fată naivă", au durat aproape 24 de ore și au avut loc în trei locatii, regia fiind semnată de Iulian Moga. Ținutele tinerei au fost asigurate de Magda Mohamed, iar coafurile au fost realizate de Livia Berceanu. De machiaj s-a ocupat chiar sora artistei, Carla Ghinea, make-up artist, care a venit special din Londra pentru a fi alături de Nicole la filmări.

Nicole Cherry a intrat, pe rând, în pielea unei fete sofisticate, “de oraș”, a unei scolărițe naive și a unei dive.

“M-am distrat foarte tare la filmări! Mai mult decât atât, este primul meu videoclip de când mi-am dat jos aparatul dentar și sunt foarte fericită, îmi place foarte tare cum a ieșit. Abia aștept să îl vedeți și voi”, a spus artista.

Până la lansarea videoclipului Nicole Cherry – “Fata naivă”, care va avea loc săptămâna viitoare, puteți urmări mai jos câteva secvențe.

Nicole Cherry - "Fată naivă"

Nicole Cherry și-a început cariera în industria muzicală în urmă cu aproximativ un an, iar în acest timp a câștigat numeroase premii muzicale, printre care Cel mai bun nou artist la Mamaia Music Awards, New Artist Of The Year 2013 la Romanian Top Hits Music Awards și Best New Act la Romanian Music Awards.

"Muzica este cea mai frumoasă și puternică pasiune pe care un om o poate avea", crede Nicole.

"Cireșica", așa cum este alintată de cei apropiați, a început să cânte de la 10 ani. Încă din acea perioada, tânăra artistă cucerea prin interpretare și atitudine scenele marilor festivaluri de muzică. Pe lângă activitatea muzicala, Nicole acordă atenție și școlii. Aceasta studiază în cadrul Colegiului "Dinu Lipatti" din București, la secția percuție și pian. Vocea ei a fost auzită și ascultată nu doar de cei cunoscuți, sau în festivaluri, ci și la radio, unde realizatorii unui matinal au numit-o "Adele de România".

Poze de la filmarea noului videoclip Nicole Cherry - "Fată naivă":

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Nicole Cherry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Timpuri Noi şi Partizan cântă "Perfect" la Iaşi şi Bucureşti în luna noiembrie

Două scene, două oraşe şi un concert ”Perfect”. Timpuri Noi şi Partizan vor cânta împreună la Iaşi şi Bucureşti în...

Închide